שאלה

• פותח הנושא CAT4
  • פורסם בתאריך

CAT4

New member
שאלה

אז ככה הפנו אילכם מפורום אחר ככה שאני רק יורה באפלה אבל מישהוא מכיר אלו או דת אשר הסוגדים לה לובשים שחור ואני לא מתקוון ללבוש מיוחד אני מתקון ללבוש רגיל אבל שחור ותמיד אותו הבגדים ואני לא סתם מדבר כי יש לי הרגשה שיש משהוא מאחורי הדברים הללו ואני פשוט לא יכול לסים את העצב שלי על זה

suki da yo

New member
גותים?

אני יודעת שגותים הם לא רק האנשים לובשי השחורי-שומעי המטאל שכולם חושבים, ושעומדת מאחורי זה איזו פילוסופיה דתית כלשהי, אבל אני חייבת להודות שאני לא שולטת בחומר..

L e s t a t

New member
הגותים ../images/Emo6.gif

אלא אם כן מדובר בשבטים הגרמאניים שרמסו את רומא והדפו את ההונים (והם לא לבשו שחור ולא שמעו מטאל), בדרך כלל האנשים שמגדירים את עצמם "גותים" כיום לקחו את שמם על שם סגנון אמנותי מימה"ב, הם לובשים שחור, מעדיפים להתאפר ושומעים בד"כ ז'נאר שנקרא "מטאל גותי", הם בד"כ אנשים מאוד דכאוניים (או שהם מאוד משתדלים להיות כאלה), עוד סוג לאנשי "אנחנו שונאים את החברה", ובערך כאן מתחילה ונגמרת ה"פילוסופיה" שלהם.

suki da yo

New member
אמממם...

אני יכולה לשאול את מי שסיפק לי את המידע הזה מתחילה, אבל אני בטוחה שיש אמונה גותית שלא קשורה לא למוסיקה ולא לדיכאוניות.

L e s t a t

New member
הייתה

האמונה הגותית היחידה שעולה לי לראש היא זו של הגותים עצמם (לא הפריקים המודרניים, הגותים האותנטיים), אבל בסופו של דבר גם אליהם הגיעה הנצרות.

למעלה