שאלה

שאלה

בטקס שהיה ביום חמישי, עם איזה שירים גסטין הופיע ומתי בערך (או בדיוק) הם היו בסדר של הטקס. אני מחכה לשידור החוזר פשוט ואין לי כוח לראות את הכל.. תודה

justin love

New member
אמ.. תשובה:!

אז ככה הוא בעיקרון הופיע עם השיר where is the love יחד עם הלהקה ששרה את זה ובסוף הם עשו bitbox וזה היה מגניב לאללהה....

Emily ©

New member
../images/Emo121.gifזה היה מגניב. רק חבל ש..

זה היה פלייבק. לא מתאים לג'סטין.
אני כמעט בטוחה שזה היה פלייבק כי הפה שלו לא היה קשור.

justin love

New member
לא !רציני זה הקול שלו..

בעיקרון הוא גם לא היה אמור להופיע אבל הוא פשוט עלה והתחיל לשיר..

moran14h

New member
באמת ?איך את יודעת?

בלק אייד פיס לא נראו כל כך מופתעים..

justin love

New member
אז תגידי מה שתגידי יש מצב..

כי זה מה שאמרו וד"א כאילו אמרו ככה.. לפני שהם הופיעו אז הם שאלו את ג'סטין אם הוא רוצה להצטרף או משהו כזה והוא אמר סבבה..וזהו...

Emily ©

New member
../images/Emo121.gif תגידי לייייייייי-

ניראה לך שבטקס כ'כ חשוב יתנו החלטה של שניה לתת לבנאדם לעלות לבמה בלי חזרות בלי כלום?! אם יקרו פאדיחות?! אם הוא לא ידע מה לעשות?! מאיפה הוא פתאום הביא את הקטע של ה'קולות' מהפה [יש לזה שם?]?!?! איך הזמר ידע להיות מול ג'סטין באותו רגע, לשיר את בדיוק בשניה הזו, ולעשות עם היד ככה? הם לא לוקחים סיכונים. תעשי לי טובה ותחשבי היגיון חמודה. "לפני שהם הופיעו אז הם שאלו את ג'סטין אם הוא רוצה להצטרף או משהו כזה והוא אמר סבבה..וזהו... " מה שכתבת אומר שכן שאלו אותו.
את סותרת את עצמךךךךך

justin love

New member
לא יודעת תחשבי מה שבא לך

אבל אני מאמינה למה שאמרו באמ טי וי.. נ.ב. למה עצבים?????ועוד דווקא עליי???? מי עיצבן אותך היום??

Emily ©

New member
../images/Emo121.gif כרגע- אני הבנאדם הרגוע בעולם.

ועכשיו לא.
חחח סתתם.
אני ממש לא בעצבים?
זה פשוט נאיבי מצידך שאת באמת מאמינה לזה. יכול להיות שלא שמעת טוב.
כי אם תחשבי טיפה יותר בהיגיון, את תיראי את האמת.
*מרגישה כמו בלן* מממממממ חברות ומנהל הפורום, מה דעתכם?!
נו יאלה, דיונים לא יזיקו.

Emily ©

New member
../images/Emo121.gif באמת קנית את זה?../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אין דבר כזה 'הוא פשוט עלה'. מי הביא לו מיקרופון? מי אמר לו לאן ללכת? הוא פשוט אורח בשיר, אז הוא לא גונב ת'הצגה עם בגדים אחרים וכו'.. עולה כזה בקטנה. ולפני זה הם עשו כמה חזרות. כמו שפרד דרסט [?] , נו הסולן של לימפ-ביזקיט עלה עם כריסטינה אגילרה. הכל מתוכנן מראש.

justin love

New member
וחבר'ה..ב- 16.11 יש טקס ama!!!

אז כולם לראותתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת... ולהצביע כמובן...

justin love

New member
תראו תמונות מדהימות מהטקסססס...

מזה יפותתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת!!!

למעלה