שאלה...

שאלה...

אני סיימתי כיתה י``ב ומתגייסת באוקוטובר. הגעתי למסקנה שזה הזמן לעשות פסיכומטרי אבל רציתי לדעת- עד מתי אפשר להרשם לקורסים? מתי המבחן? חוץ מזה- אני יודעת שיש לתלמידים מחירים מיוחדים לפסיכומטרי, האם זה תקף גם לגביי אנשים כמוני - לפני צבא?

one1

New member
תשובות

1. לקורס ניתן להירשם בכל זמן- בשתיים בלילה יום לפני המבחן, ובחמש בבוקר יום אחרי... 2. המועד הבא הוא יולי (!!), וכבר כעת על מנת להירשם תצטרכי לשלם קנס. ברם ברור, שאין טעם להיבחן במועד כה קרוב, והייתי ממליץ על מועד אוקטובר הקרוב, ולקחת קורס החל מעכשיו. 3. כפי שאמרתי רבות- הקורב הוא אמצעי שולי בלבד להצלחה. 4. מצטער, אולם לא תקבלי מחיר מיוחד, שכן ההנחה דלעיל ניתנת רק לקבוצות גדולות של תלמידים אשר לוקחים קורס במיסגרת בית סיפרית (שכן בית הספר מציע את מבנה בית הספר לחברת הקורס- וכך חוסך תשלום לחברה (ארנונה ?) ). 5. עבור מבחן אוקטובר ההרשמה ניסגרת בעוד כחודש- ברם תמיד מומלץ להקדים ולהירשם. 6. אני מאחל לך הצלחה גדולה ! naor77

psymaster

New member
אני חייב להוסיף עוד 2 נקודות חשובות

ניתן להירשם עד כחודש לפני הבחינה. לעיתים (וזה בדוק) ניתן להירשם דרך בית הספר בו למדת - ואז לקבל את המחיר המיוחד - הדבר נעשה בעבר וכמובן חוסך אלפי שקלים.

למעלה