שאלה

REAL boy

New member
שאלה

אתמול בערך בשתיים עשרה וחצי בלילה עברו 3 משטרות ואמבולנס באיזה 100 קמ"ש ברחוב ג'בוטינסקי,למישהו יש מושג מה קרה?!?!?

האמת שיותר הדאיג אותי

הקטע של ג'בוטינסקי..... אבל בוא נגיד שנוותר לך הפעם, ונעשה כאילו זה לא קרה....טוב? :)

הינה הכתב של וואלה

שוטרים סמויים שהתחזו לגננים זיהו ילד המחביא בחצר בית הספר רובה אוויר. עבירות נוספות: תקיפה בסרגל מתכת, התפרעות בהסעות, דקירה ופגיעה אלימה במורה 18 נערים נעצרו בימים האחרונים בתום פעילות שערכה משטרת ראשון לציון בבית ספר במערב העיר. הפעילות החלה לאחר שבמשטרה התקבל דיווח על שורת מקרי אלימות חמורים שמתבצעת בבית הספר. "בשבועות האחרונים התקבלו אצלנו שורה של תלונות על אירועים שביצעו בני נוער בגילאי 13 עד 15 בתוך בית הספר", סיפר מפקד משטרת תחנת ראשון לציון, סגן ניצב ישראל טל. "לא מדובר בקבוצה שפועלת באופן מסודר, אלא בשורת מקרים אלימים בלא קשר אחד לשני". כל הנערים שוחררו לבתיהם בתנאים מגבילים. פרסומתלפי אחת התלונות שהתקבלה במשטרה, במהלך נסיעה בהסעת בית הספר תקף נער בן 13 נער אחר בן 15 בעזרת סרגל מתכת על ויכוח של מה בכך, והמשיך להלום בו במוט ברזל גם לאחר שירדו מרכב ההסעה. כתוצאה מכך נחתך הנער בלחיו ונפצע בידיו. תלונה אחרת התקבלה במשטרה על התפרעות נערים ברכב ההסעה. הם שברו את חלונות הרכב בעזרת מטפי כיבוי שהיו ברכב. אירוע נוסף התרחש בזמן ההפסקה: נער חשוד כי דקר נער אחר בגבו עם חפץ חד, לאחר שזה סרב למסור לו כסף שהיה בכיסו. המשטרה גם קיבלה דיווח על מורה בבית הספר, ששברה את אצבעה לאחר שאחד התלמידים סגר על ידה את דלת הכיתה בכוח. בשל שורת מקרים אלה החליטו במשטרה להכניס לבית הספר סוכנים סמויים כדי לעקוב אחר הנערים האלימים. "קבוצה של שוטרים התחפשה לעובדי תחזוקה ולגננים בבית הספר, ובמשך מספר ימים עקבה ותצפתה אחר ההתנהגות האלימה של בני הנוער", סיפר סנ"צ טל. לדברי סנ"צ טל, בזמן הפעילות הבחינו השוטרים בשורה של תקריות אלימות, ובמקרה אחד אף הבחינו בנער מחביא בחצר בית הספר רובה אוויר. כנראה באמת יש אלימות במערב,אני במרכז ויש מלא רוסים שמעשנים,גראס,סמים הכול (ואני רק בכיתה ט')

הינה הכתב של וואלה

שוטרים סמויים שהתחזו לגננים זיהו ילד המחביא בחצר בית הספר רובה אוויר. עבירות נוספות: תקיפה בסרגל מתכת, התפרעות בהסעות, דקירה ופגיעה אלימה במורה 18 נערים נעצרו בימים האחרונים בתום פעילות שערכה משטרת ראשון לציון בבית ספר במערב העיר. הפעילות החלה לאחר שבמשטרה התקבל דיווח על שורת מקרי אלימות חמורים שמתבצעת בבית הספר. "בשבועות האחרונים התקבלו אצלנו שורה של תלונות על אירועים שביצעו בני נוער בגילאי 13 עד 15 בתוך בית הספר", סיפר מפקד משטרת תחנת ראשון לציון, סגן ניצב ישראל טל. "לא מדובר בקבוצה שפועלת באופן מסודר, אלא בשורת מקרים אלימים בלא קשר אחד לשני". כל הנערים שוחררו לבתיהם בתנאים מגבילים. פרסומתלפי אחת התלונות שהתקבלה במשטרה, במהלך נסיעה בהסעת בית הספר תקף נער בן 13 נער אחר בן 15 בעזרת סרגל מתכת על ויכוח של מה בכך, והמשיך להלום בו במוט ברזל גם לאחר שירדו מרכב ההסעה. כתוצאה מכך נחתך הנער בלחיו ונפצע בידיו. תלונה אחרת התקבלה במשטרה על התפרעות נערים ברכב ההסעה. הם שברו את חלונות הרכב בעזרת מטפי כיבוי שהיו ברכב. אירוע נוסף התרחש בזמן ההפסקה: נער חשוד כי דקר נער אחר בגבו עם חפץ חד, לאחר שזה סרב למסור לו כסף שהיה בכיסו. המשטרה גם קיבלה דיווח על מורה בבית הספר, ששברה את אצבעה לאחר שאחד התלמידים סגר על ידה את דלת הכיתה בכוח.

כתב=כתבה

והחלק השני פשוט אותו דבר רק מקוצר,כי הפורום שלכם דפוק (מבחינת לעלות דברים)

מוזר שהם הצליחו להתחזות

אני זוכרת שכשהייתי בתיכון נטפלו אלי כל מיני "סמויים" בתפקידים מפוקפקים שרצו לדעת אם אני "זורמת" . זה גם מזכיר לי שפעם ישבתי על הגג של השקם עם חברה ואנחנו רואות שני גברים הולכים כאילו הם משחקים מחבואים . הסתבר שהם ניסו להסתתר מאיתנו . הם ניגשו ושאלו מה אנחנו עושות ורצו פרטים שלנו . אחרי שהראו לנו תעודות שוטרים נתנו להם פרטים מזוייפים . חוץ מיזה , אלימות יש גם במרכז (רק לפני חודש הייתי ממש קרובה ליריות)ולעשן זו לא אלימות . מישהו יודע מה שיעור הפשיעה בראשון לעומת ערים אחרות ?

cobainos

New member
ושוב,משחררים אותם תוך שנייה

חוקרים אותם כמה שעות,עושים נו נו נו,ומחזירים אותם הבייתה...ככה לא יפתרו את בעיית האלימות. אני אומר ,שאם לא עונש מוות(חבל שאין בארץ ובמילא לא תסכימו איתי ואני קיצוני בלה בלה בלה) אז לשים אותם בכלא פשוט לכמה עשרות טובות של שנים. כי הם רקובים בשורש...כל הפושעים הקטנים האלה שסוחטים כסף מילדים...איכס!פשוט צריך לעצור את זה,להחמיר איתם,לפוצץ אותם במכות מצידי,לתת להם כאלה עונשים ,שכשפעם הבאה איזה ערס קטן ירצה לשדוד ילד אחר ולהרביץ לו,רק ייזכר בעונש שההם קיבלו וישתין במכנסיים. ככה עוצרים פשע.

חןשסק

New member
אמאל'ה....../images/Emo42.gif

זה הכל החינוך המפגר הזה והערסים..... כולם גודלים להיות פושעים ואין בראשון מספיק שוטרים. שתדעו, ראשון היא מקום ראשון בארץ בפשע, בת ים מקום שני! תבינו!! בת ים "החזיקה בתואר" למשך כמה שנים, ובמכה אחת התהפך הגלגל! זה פשוט מפחיד. ויותר מפחיד, שזה לא רק בראשון, אלא בכל הארץ, לא חסרים מקרים.

הגלגל לא התהפך

הוא פשט זז קצת מזרחה . ושוטרים יש פה יותר מידי , לפחות בכביש .

חןשסק

New member
חחח ../images/Emo42.gif

שוטרים אולי יש מספיק בכביש, אבל זה לא מועיל בגרוש. צריך שוטרים שיטפלו במקרים ה"כבדים", ואין מספיק כאלה.

בואו נבהיר לכם כמה דברים על משטרה

בראשון. יש דברים שאף אחד לא צריך לדעת אותם.(דברים מסווגים) אתם לא יודעים מה המשטרה עושה הם עובדים יומים כלילות בשיתוף של היחידות של המשמר האזרחי שנותנים הכפלה באירועים שוטפים. יש יחידות של נוער ימע"ר ובילוש ופקחני נוער שמטפלים בזה בשיתוף חוקרי נוער וחוקרים רגילים. לידיע כללית-יש גם יחידות תנועה של מתנדבים תשימו לב לניידות בשם "אור ירוק" זה של ית"מ למי שיש שאלה שיפנה לילה טוב רועי

חןשסק

New member
רועי!!!!../images/Emo24.gif../images/Emo42.gif

לאן נעלמת
ממצב?

יחידות התנועה של המתנדבים

אוקי , אני כבר לא חיובית . שונאאאאאאאאאאאאאאאת !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! חסרי חיים ממורמרים , שמנים , מכוערים , חסרי חברים והכי חשוב חסרי שכל ! במקום לטפל בעצמם הם באים לעשות רע לאחרים ולהרגיש שהם שווים משהו על-ידי זה .

סיימת לדבר שטויות??????

נראה לי בלי להעליב או משו את מדברת כמו אחת שקיבלה הרבה דוחות אז בואי אני יסביר לך משהו ב5:00 בערב הניידות תנועה הרגילות מסיימות לעבוד שככה הית"מ ממלא את מקומם ותאימיני לי עבדתי עם הית"מ הם יודעים לעבוד יותר בנחישות משוטרים רגילים אגב באיזה פיצה את עובדת? ודרך אגב הם ממש אבל ממש לא שמנים כמו שציינת הם ממש לא חסרי חיים ממש לא חסרי חיים תדעי לך לי הם משפחה אחת גדולה אני הרגשתי את זה באופן אישי.

נכון , הם הרבה יותר נחושים

נחושים לתת דוחות על שטויות . חסרי חיים ! ובזה סיימתי לדבר איתך .

לי חמודה

אין לי כלום נגדך רק העלתי את מה שאני חושב אם הייתי תקיף יותר מידי אז אני מתנצל יום נעים רויע

yehuda101

New member
מתעב אותם

אין להם מה לעשות בחיים חוץ מלהציק לאנשים. רודפים אחרי ילדים בלי שלטי נהג חדש או כאלה שנשארים אחרי 11 במרכז של כרמים לדוגמא... חבר שלי קיבל דו"ח שוטטות פעם מהם..

למעלה