שאלה

אנדראה

New member
שאלה

הכנתי לבת שלי תחליף קרם לטוסיק: שמן נבט חיטה, לבנדר ועץ התה. עזר משהו משה!! אבל, אני קצת חוששת מהשימוש בשמן נבט חיטה באיזור הפיפי כיוון שידוע לי שהשמן הזה לא הכי מומלץ לאיזור הזה. מישהי פה אמרה שעשתה אותו הדבר אבל במקום הנבט חיטה השתמשה במקדמיה. האם שמן אגוזי לוז גם טוב? קראתי עליו שדווקא הוא טוב לעור בעייתי וטוב גם לעור התינוק. מה דעתכם? לוז באנגלית זה hazelnut walnut ??? תודה רבה

yoelnd

New member
שמני תינוק

היי אין כל בעיה בשימוש נכון בשמן נבט חיטה, המטרה היא לא להחדיר לאיבר פנימה אלא כמעיין "הגנה" על העור מנזקי השתן/צואה - תפרחת החיתולים. דובר בעבר על שימוש בשמן נבט חיטה כגורם להתפתחות קנדידה ולא נמצא כגורם ראשוני, מה גם שהוא מהול בשמנים המטפלים בנושא. אין מניעה בשימוש בשמן אגוזי לוז, שקדים אבוקדו ואחרים, המלצתי היא לערוך טסט - ניסוי על חלק עור קטן ולראות אם אין התפתחות אלרגיה, מה שטוב לביתך לא בהכרח טוב לילדים אחרים..... בנתים רק בריאות!

אנדראה

New member
קודם כל תודה רבה ודבר שני

גם אם אני מורחת חיצוני, אין סיכוי שבכל זאת יכנס קצת???

Sonata Of Tears

New member
זה בן לא?

לאיפה בידיוק את רוצה שזה יכנס? לחור בצינור השטן יכול להכנס כמות אפסית שתצא תוך שניה על ידי השריר.

אנדראה

New member
זאת בת ואני לא רוצה שיכנס!!!

השאלה אם ממריחה חיצונית של הפיפי יכול להכנס קצת

Sonata Of Tears

New member
אף פעם לא הייתי בת

אבל,מאמין שיכול להכנס אבל פשוט שאת מורחת לה,תפסקי לה את הרגליים ותני לזה להתבייש 5-10 דקות זמן יבוש נורמאלי אחרי שזה יתייבש זה כבר לא יוכל להכנס

yoelnd

New member
תראי....

היי אין כל בעיה גם אם יכנס טיפה, כפי שכתבתי, אין סימוכין מוחלטים לכך ששמן נבט חיטה הוא הגורם לקנדידה. לא הייתי עובד בצורת פיסוק וייבוש כפי שצויין לעייל ובטח לא יורד לרמה של התוספות בכל ההודעות....... אגב, אם יש לך חששות, ישנם תכשירים מעולים על בסיס טבעי לאותה מטרה הנמצאים בכל בית טבע ומרקחת הן של חברות ישראליות (תמיד עדיף כחול לבן) והן מתוצרת חו"ל . רק בריאות! אגב, מה עם עיסוי תנוקות?

אנדראה

New member
תודה, לגבי העיסוי

אני אכן עושה עם שמן נבט חיטה- השקדים לא היה מספיק שומני ויש לה עור קצת יבש.

ebony

New member
לתינוקות בד"כ משתמשים בשמן

גלעיני אפרסק או גלעיני משמש אפשר גם להשתמש בשמן קלנדולה שמופיע בהמון תכשירים לתינוקות והוא הכי מומלץ לתפרחת חיתולים. לוקחים 100 גרם של עליי קלנדולה(ציפורני חתול) קוטשים או חותכים עם סכין ושמים בצינצנת ממלאים בשמן הרצוי ונותנים לזה להיות שבוע בשמש כשכל יום מנערים את הצינצנת קצת.. אחרי שבוע יש שמן כתמתם ובזה אפשר להשתמש החל משמן תינוקות ועד לשמן אמבטיה או קרם לפנים... שמנים אתרים לא הייתי מוסיפה בפנים אולי רק לבנדר וגם אולי 2 טיפות או מראש את הצמח בעת ההכנה לתוך הצנצנת אני אישית לא אוהבת לתת שמנים אתרים לתינוקות בטח שלא שמן חזק כמו שמן עץ התה...

bflygirl

New member
הכי מומלץ לקנות שמן מוכן לתינוקות

כדי לא להסתבך וזה גם יותר יעיל במקום לקנות כמה סוגי שמנים ולהתחיל לערבב ולחשב כמויות וגם זה זמני עד שהתיפרחת תעבור שמן קלנדולה גם מעולה לתינוקות!

0 אור 0

New member
מי מכיר שמן של קמיל בלו?

פעם היה לקמיל בלו (ד"ר פישר) מוצר שנקרא שמן אמבטיה לתינוק. שהיה מוצר מדהים גם כשמן אמבטיה, אבל בעיקר היה פתרון מעולה לבעיה של סבוריאה (במקום כל הסליציל המגעיל והדוחה). כבר שנים אני לא מוצאת אותו על המדפים, ולאחרונה ראיתי אצל מישהי בבית בקבוק שהיה כתוב עליו שמן אמול - ממגע וריח נראה לי אותו השמן הותיק שאני מכירה. חיפשתי בסופר פארם ולא מצאתי, התקשרתי לאותה בחורה והיא לא זכרה שקנתה במקום מיוחד. אשמח אם מישהו מכיר ויודע ויכול להאיר את עיניי: האם זה באמת אותו מוצר בשם אחר? ואם כן - אז איפה לעזאזל מחביאים אותו?

shlomits

New member
הי אנדריאה

לוז באנגלית זה hazelnut- walnut זה אגוזי מלך אשמח לשמוע מה המינון ששמת מהשמנים שציינת= ננסה לטוסיק של יואב!

למעלה