שאלה:

מרפי

New member
שאלה:

במשך שנתיים יש לי פטריה בבוהן בציפורן הרגל קיבלתי השבוע מרופא עור כדורים (לא זוכרת את שמם, הם של פרומדיקו) למשך 8 חודשים, פעמיים ביום אחרי האוכל... הבנתי מחברים ש: א. זו תרופה מאוד קשה שעשויה לפגוע בכבד. ב. גם אם הפטריה תעלם, היא תחזור אח``כ. רציתי לדעת אם יש טיפול אחר שיכול להועיל במקום הכדורים, ואם אחרי שקניתי את התרופה (62 ש``ח לחודש) אפשר להחזירה לבית המרקחת? תודה

Dr Yaniv

New member
פטרת ציפורניים

למרפי שלום לנושא באופן כללי ראה אתר ISRADERM.CO.IL יש שם דף הסבר לגבי כדורים יש כדורים ישנים ומסוכנים כמו ניזוראל כדורים חדשים בטוחים הרבה הרבה יותר אך עדיין עושים בד דם בכל מקרה יש לבצע תרבית פטריות ובד דם לפני טיפול ומעקב מומחה לרפואת עור פטריה עלולה לחזור אם לא שומרים על היגיינת כפות רגליים--זה טיפול יעיל מאוד אבל לא חיסון... לפי חוק אין להחזיר תרופות טיפולים מקומיים-חיצוניים-יעילים פחות בברכה ד``ר יניב

droli

New member
שלום דר` יניב!

שנים, שנים, שנים - שלא דיברתי איתך! ולעינינו - אני יודעת שיש כדורים בשם ``למזיל`` מקווה שלא טועה באיות. הבנתי שהם מאד, מאד עוזרים. מיכל

BAZOKA

New member
פיטריות עור

Dr Yaniv שלום רב! אני סובלת מפטריות בעור, פטריות בצבע לבן כבר המון המון זמן. זה מגרד, לא אסתטי, ומתפשט לכל הגוף הפכתי להיות לבנה כמעט. מה לעשות?, ניסתי כל מיני משחות אבל זה לא עזר, הן רק היסריחו אותי. מקווה שתעזור. בתודה. בזוקה.

Dr Yaniv

New member
פטריות בעור

לבזוקה שלום נשמע כמו ``פטריות-שמש`` אך רצוי לודא שאכן זה ולא איזו מחלת עור נא לגשת לבד רופא עור ואולי ימליץ גם על בדיקת פטריות או בדיקות נוספות לפטריות יש היום כדורים חדשים יעילים ודי בטוחים באישור רופא עור ברוב הקופות בסיבסוד בברכה ד``ר יניב

למעלה