שאלה....

בוכה

New member
שאלה....

אולי זה יישמע לכם מוזר..אני לא יודעת..אבל.... אני תמיד רוצה תשומת לב מאנשים.... ובמיוחד מהמשהו המסויים שאני אוהבת.... אני אוהבת להדאיג אנשים..זה לא שאני אוהבת להדאיג אותם... פשוט..אף פעם בחיים שלי לא ממש דאגו לי..ז``א יש לי הורים אבל לא הכול נפלא כמו שזה מבחוץ... אני אפילו לא יכולה לתרא את זה... בכל מקרה... יש משהו שהוא ידיד שלי..ויש לו גם המון בעיות כמוני...והיה בנינו קטע לפני זמן לא קצר אבל זה נגמר ועכשיו אנחנו רק ידידים... הבעיה היא שאני רוצה ממנו יותר תשמומת לב....{אני חושבת שאני אוהבת אותו..} לכן...אני רוצה לבקש מאחת החברות שלי..שתתקשר אליו ותדאיג אותו קצת בקשר אליי..כדי שייתקשר... אני יודעת שתגידו לי שזה לא נכון מה שאני עושה..ואני יודעת את זה.. אבל אולי הדרך היחידה שלי להרגיש שלמשהו אכפת ממני זה בדרך הזאת? מה אתם חושבים?

אני חושבת ש...?

זה לא מוזר. זה בסדר גמור איך שאת מרגישה ומה שאת עושה. ואני הייתי עושה בדיוק כמוך. ואת לא לבד . וגם לי יש את התכונה הזאת.

תשומת לב...

להשיג תשומת לב מהסובבים ע``י יצירת אווירת חרדה וסיבה לדאגה, היא דרך שלפעמים יכולה להיות הרסנית אם הצד השני מבחין בכך. הצד השני יכול לפרש את המצב כחוסר אמינות או להרגיש מנוצל. אם את מעוניינת ליצור קשר יותר הדוק עם הבחור אני מציע שתשתמשי בדרכים יותר קונבנציונליות. חשוב שקשר אמיתי וחם יהיה על בסיס של אמון שלומי

kiticat

New member
לבוכה.

בקשר לתשומת לב. בת כמה את? הרבה אנשים רוצים תשומת לב. ואין בכך שום רע. כל עוד אתה רוצה תשומת לב חיובית. דוגמא. לפעמים אנחנו רואים בנות הולכות ברחוב לבושות בחתיכת בד שהיא תקרא לה מכנס, שלא לדבר על ה``טופ``, זו תשומת לב שלילית. אנשים שעשו משהו ומופיעים בעיתון בתור תורמים לקהילה, או מישהו שקיבל תעודת הוקרה לדוגמא, מושך תשומת לב חיובית. כשאת עוזרת לאנשים, את תקבלי בחזרה תשומת לב חיובית. ככה העולם עובד. עליך להבין שבשביל לקבל צריך לתת...... בקשר לידיד שלך, לא בדיוק הבנתי.. אני מצטערת.

SKABERS

New member
רק דבר קטן

יש לי ידיד ואני הייתי מציגה את עצמי עצובה כדי שהוא ישאל מה קורה וזה ואני אהבתי את זה נורא כי הרגשתי כל כך מיוחדת וחשובה לו והוא דאג לי כל כך.... ובשלב מסויים ההבנתי שברגע שאני יהיה רק עצובה וימשך כל צומת לב ודאגה הוא בסוף ירגיש שלא כיף לו איתי כי אני כל הזסמן מצוברחת והכל... למרות שבכלל לא הייתי מצוברחת סתם חיפשתי צומת לב אצלו... למרות שההצגה הזאת של ``המצוברחת`` בסוף עשתה אותי ``מצוברחת`` טוב בקיצור הפסקתי, והיום אנחנו הידידים הכי טובים בעולם!!!!!!!

T.Z

New member
אני אישית לא יכולה להתמודד עם

תשומת לב. קשה לי עם זה. כמובן שהתעלמות מוחלטת גם לא עושה לי טוב אבל יותר מדי תשומת לב יכולה לאמלל.. ולדעתי מה שאת עושה הוא לא הדבר הנכון... אם את רוצה שהוא ישים אליך לב זו לא הדרך. הוא צריך להתעניין בך מעצמו אחרת הקשר שלכם אם יהיה גם ככה לא יהיה שווה כלום.. לא יודעת אם הבנת..מקווה בכל אופן ~TaZ

lolly pop

New member
אני חושבת.........

שאת יכולה לקבל צומי ממנו בדרך שונה וקצת יותר הוגנת

בוכה-

New member
טוב..:)

אני יודעת שחשבתם שאני קצת מטורללת...בגלל ההודעה שלי.. אני אפילו לא יודעת איך להסביר את עצמי.. אולי אני חולת נפש או משהו.. ואני ממש ממש ממש לא רוצה לפגוע בבן אדם הזה..זה הדבר האחרון שאני רוצה לעשות.... אבל.... הוא אמר לי שהוא לא אוהב אותי.....אחרי שהיה בינינו קשר של שנה. וזה פגע בי עמוקות... פעם הייתה לי תקווה שעוד נחזור..אבל עכשיו בכלל לא... אבל אני מרגישה צורך להדאיג אותו... כי אני יודעת שאכפת לו ממני והוא דואג לי... -שאלתי את חברה שלי אם היא מוכנה להתקשר אליו ולהדאיג אותו.. והיא הסכימה..... אבל אני אעשה את זה באוגוסט... אתם יודעים מה? אני ניסיתי להתגבר עליו...אבל אז בדיוק הוא התחיל להתקשר אליי... בתור ידיד..וזה עוד פעם התחיל אצלי....... אוף!!!!!! אני לא יכולה לשכוח ממנו..... אני מטורללת לגמרי.

למעלה