שאלה

nitsan100

New member
שאלה

תגידו זה נראה הגיוני לקבל 70 -80 ש"ח לערב?... אנחנו עובדים קשה(אני וחברתי באולם אירועים) אפילו קשה מאוד לפעמים.. המשכורת נמוכה ובלי טיפים זה יוצא משהו כמו 11 ש"ח לשעה... בתור סטודנט זה אחלה עבודה מבחינת הגמישות שלה אבל האורחים לפעמים קמצנים ומילא גם לא נחמדים ועצבניים..מי לא מכיר אורחים כאלה?כולם מכירים!! אלא ש"נגזר" עלינו לשרת אותם כמו אחד שמביא הרבה טיפים וזה התפקיד אין מה לעשות וזה נחמד מאוד בתור עבודה זמנית

....

יחד עם הטיפים יוצא לך לפחות מינימום ? אם כל משמרת יוצא לך מתחת למינימום אז זה לא שווה... אני עובדת רק על טיפים ... לפחות יש לך בסיס... וגם גמישות... ואם אתה נהנה לפעמים זה גם נחמד... תעשה מה שאתה חושב לנכון... או שבמקביל תחפש משהו אחר ויותר טוב..

nitsan100

New member
תגובה

שוקולית!! לצערי הדברים אינם בדיוק כך.. אין שום אפשרות למלצר לדעת איזה אורחים יבואו הערב לשלולחנות שלו(אפשר לנחש אם אומרים לך איזה עדה חוגגת לפי סוג האירוע והאנשים או הרב מלצרים אומר איזה סוג אירוע יהיה) וכמה כסף הם יביאו..כך שיום אסל ויום בסל כמו שאומרים הבני דודים וזה נכון יש אירועים שזה יוצא לי 11 ש"ח לשעה ויש אירועים שזה יוצא 26 ש"ח לשעה רק שתראי את ההבדלים חוץ מזה,אני לא סובל כלל ואפילו די נהנה כי זה זמני,מה גם שאני עוזר לחברה שלי לסחוב..(אגב,לסטודנטים שרוב המקומות לא רוצים אותם זה אידיאלי...) אני מקווה לעבור למסעדה או משהו בסגנון

אני גם עובד באולם אירועים...

ואני מקבל 80 שקל לערב ועם טיפים יכול לצאת לי גם 180 שקל לערב... וזאת עבודה קלה לאלללהההה אני ממש אוהב לעבוד שם,יש שם גם אחלה חברה ושתייה חופשית אז אני ממש אוהב את העבודה,אם אתה מזדהה עם חלק מהמילים,אה לך תשובה.

למעלה