לבנת היקרה...
שלום! לפני הכל אני רוצה לציין שיש לך שם מאד יפה , לדעתי. אוקיי, אני לא יודע איך בדיוק מזמנים מועמדים לעתודה אבל האנשים צריכים להיות מספיק איכותיים כדי שצה``ל ישקיע בהם(ככה נראה לי). אני אישית מאד הייתי רוצה להתקבל למסלול כזה(אני כבר חייל די הרבה זמן...אז כנראה שכבר לא...) כי סך הכל זה מסלול שבעצם צה``ל מאפשר לך ללמוד באוניברסיטה להוציא תואר אקדמאי ורק לאחר מכן להתגייס! ובנוסף, השיבוץ בצבא יהיה בהתאם לתואר שהוצאת(ברוב הגדול של המקרים!) ואחרי השחרור תצא עם תואר ביד, נסיון בעבודה מעשית בתחום בו למדת. לפי דעתי זה נחמד. צה``ל מממן את מחייתך בזמן הלימודים ובכלל,השכלה גבוהה היא תמיד השקעה טובה. אז הנה עכשיו יקפצו כל מיני עתודאים ממורמרים ויגידו מה פתאום, אל תלכו לעתודה...תברחו מזה... לפעמים קורות גם טעויות. וגם בצה``ל. מה שכן, בתמורה ל``נדיבותו`` דורש צה``ל דברים כמו חתימה מראש לקבע(לתקופות משתנות). אבל השכר הוא טוב. לא כל בוגר אקדמיה מרוויח בשנים הראשונות סכומים נאים כמו שמרוויח עתודאי בשנות הקבע שלו. בסופו של דבר , הבחירה היא שלך:סיכוי לשירות בתור פקידה/מש``קית (זה עדיין הרוב הגדול של הבנות!) או בתור קצינה אקדמאית וסיכוי לשירות מעניין יותר. בכל מקרה, שיהיה לך המון המון בהצלחה. ביי