שאלה...

שאלה...

(כן, אני קרציה קטנה עם מליון שאלות בכיס...) מה דעתכם... האם ניגודים באמת נמשכים זה לזה?

חייב להיות משהו דומה,

ככה אני מאמינה לפחות. וכמו שאור הירח אמרה - תלוי [ומה שתלוי מתייבש!
].

moon and sun

New member
באמת שאלה מעניינת

אני לא חושבת שניתן להגיד בצורה חד משמעית כן או לא, אבל מה שבטוח זה שאם הפכים אכן נמשכים חייב להיות להם בסיס משותף כלשהו אחרת לא יהיה לאם מה לחפש אחד עם השני. מה שבעצם אני אומרת הוא שכל עוד זה לא הפכים מושלמים-יש סיכוי
למרות ששמעתי כבר על מקרים בהם הפכים מושלמים כן ניהלו מערכת יחסים אבל שוב, אני בטוחה שזה בגלל שהם מצאו מכנה משותף כלשהו אחרת לא היה על מה לבנות את מערכת היחסים.

avnil1

New member
לא חושב שיש בזה חוקיות

אם אני לומד מעצמי, כל חברותי כולל זוגתי הנוכחית הן ההיפך המוחלט שלי. אני מאוד ריאלי, איש מדעים מדויקים, וכל חברותי כולל זוגתי הנוכחית הן רוחניות. לא יודע להגיד אם זה כך תמיד, יש לי זוגות חברים שהם לא הפכים וחיים טוב ויש כאלה שהפכים וממש לא מסתדרים.

אצלי כן

כמו שכולם רשמו פה- זה תלוי, אינדוודואלי וכו'.... אז אני פשוט יענה בשם עצמי- - אצלי זה אכן כך. אני מהטיפוסים שאוהבים לשמוע דברים חדשים, להיות עם אנשים שונים, והכי חשוב להתווכח! (לא לריב, להתווכח..). לכן אני נהנת להיות עם אנשים שונים ממני, ונמכשת להפכים שלי

Vdrums

New member
אני עם ילדת הכוכבים

אחרת זה יכול להיות די משעמם, צריך נושאים משותפים, אבל הכי כיף זה לגלות דברים חדשים.

תודה על התשובות שלכם ../images/Emo13.gif

אני שומעת הרבה סביבי את האימרה הזו: "אין כמו משיכה בין ניגודים, ניגודים תמיד נמשכים זה לזה." בזמן האחרון יצא לי לחשוב על זה קצת, וגיליתי, שאני דווקא נמשכת לסוג האנשים הדומה לי... אז מה נכון? - הרגש שלי או האימרות המסוגננות האלה? (ברור שהרגש) ומסתבר שעוד אנשים חושבים ומרגישים, כמוני. תודה

avnil1

New member
את בסדר גמור

אין בזה חוקיות - את יכולה להמשך לאנשים דומים לך וזה בסדר, מצד שני את גם מכבדת אנשים שונים ממך וכך צריך להיות. אז המשיכי להיות "זהב" כמו שאת.

AVI0012

New member
חח..

תאמת זה נכון!יש כאלה שנימשכים לניגוד שלהם.כי הם רואים את זה כדבר מענין קשר חי.אבל זה לא יבטיח קשר בריא לנשואין תקינים ובריאים.בהצלחה.

הבעיה עם ניגודים

פעמים רבות אנחנו באמת נמשכים לאנשים מסוימים דווקא בגלל תכונות או קווי אופי שונים משלנו. אבל אותם דברים שמנוגדים לנו (או: משלימים אותנו, אם תרצו), הם גם אלו שיעלו לנו על העצבים בסופו של דבר...

LCA

New member
וואלה

אני נמשכת לאנשים ששונים ממני כי ככה הייתי רוצה להיות... הייתי רוצה להיות כמוהם.. קשה להסביר..!

מכיר את הפרק בסיינפלד ?

זה שבו ג'רי פוגש את המקבילה הנשית שלו ? ובכן, קווים מקבילים לא נפגשים . קווים שיש בהם מידה מסויימת של נגדיות דווקא נפגשים מתישהו.

Vdrums

New member
../images/Emo45.gif הקטע בסיינפלד די נכון...

כמו כל הסידרה

jessy19

New member
ניגודים...

כן, אני מניחה שיש משהו מושך במישהו שהפוך ממך... האמת אבל שאני לא נמשכת בד"כ לאנשים שממש ממש הפוכים ממני לגמרי. בד"כ כאשר יוצאים עם מישהו שמנוגד בדעות, במראה ובעוד דברים זה יכול להיות קשר טוב ומעניין כי יש על מה לדבר ולא כל הזמן יש את הקוצי מוצי שבשלב מסויים מעצבן...

שלילי וחיובי ניגודים?הם נמשכים..לא?

גבר ואישה מנוגדים..זה לא מספיק?? צריך עוד ניגודים?? דיי..נו..זו שאלה שבאמת באמת..רטורית כבר.. זה תלוי במי המדובר..יכול להיות ניגודים שיתאימו..ויכול להיות שלא.. זה תלוי באופי שלהם ובמה הם מנוגדים כל כך..

למעלה