שאלה...

שאלה...

ספרו לי על הפעמים הראשונות שלכם? הנשיקה הראשונה הסקס הראשון וכו? איך היה? איפה? ומה היה אחר כך אם אותו בנאדם?

Sefy

New member
רק יכול לספר שהכל היה מדהים ../images/Emo99.gif

יותר מזה וזה אישי מידי בשבילי,אבל אצלי הכל היה רק עם בחורה אחת!

Vdrums

New member
גם אצלי זה היה עם אותה בחורה

וזה היה אחד הרגעים המרגשים ביותר שחוויתי... הפעם הראשונה היתה בסוף המילניום (כל אחד והזיקוקים שלו
) עד כאן...

Sefy

New member
1999 ו 2000 ? ../images/Emo12.gif

וואללה! גם אצלי! הייתי באוסטרליה באותו זמן, ותאמין לי שם יודעים לחגוג זיקוקים, והם הראשונים בעולם

Vdrums

New member
כן. וואלה הפעם הראשונה שלך היתה

באוסטרליה? מגניב לאללה.

Sefy

New member
באוסטרליה במילניום ../images/Emo8.gif

אבל נשיקה הייתה כמה ימים לפני, ישר כשנחתתי אפשר לומר

Vdrums

New member
אמממ, מה שהיה במילניום

היה הסקס הראשון... הנשיקה היתה כמה חודשים לפני...

וואווו......../images/Emo41.gif

תראי הנשיקה הראשונה הייתה ממש חלומית (מבחינת מיקום)- בחוף ים, בת"א, במים, בשקיעה... היה דיי גרוע הוא היה מקריית שמונה ואני ירושלמית (קרוב ל...)היינו חודשיים ביחד זה היה מזמן (גיל 13) וסקס ראשון.... היה עם מישהו שהיינו יחד שנה היה הכי טוב בעולם היו רגעים טובים ורעים, אבל הקשר דיי הזיק לאישיות שלי...
הגיל חסויי...

דנטל

New member
הפעמים הראשונות שלי

לא ממש ראויות להשמר בזכרון. סתם שעמום.

ברוכה הבאה לך ../images/Emo142.gif

רק לי היו חוויות מתקנות?!?!!?!? הנשיקה הראשונה שלי הייתה בגיל 15 [כן, אני יודעת שמאוחר. הייתי בתולת השפתיים היחידה באותה התקופה]. זה היה עם אחראי המשמרת שלי [מנצלת מעמדות אנוכי
]. הנשיקה עצמה הייתה זוועה, בזמנו חשבתי שככה זה נשיקות, היום אני מבינה שככה זה "הוא"... אחרי שבועעים זרקתי אותו [היה קצת נעל ורגשי]. הסקס הראשון שלי היה בסביבות גילאי 17-18. יצאנו חודשיים, הזדיינו. כאב, קורה. היום אני מבינה שגם הוא לא היה משהו. אחרי חודש נפרדתי ממנו. אחרי זה עוד היינו שוכבים פה ושם. וזהו. שתי החוויות הראשונות שלי לא היו משמעותיות עבורי. הן מבחינת הבן אדם עצמו והן מבחינת האקט.

למעלה