שאלה

מיטללל

New member
שאלה

הייתם רוצים ומוכנים לצאת עם דו מיני ? בנוגע אליי, אם הייתי נדלקת הייתי נדלקת. אני לא נלחמת עם מה שאני מרגישה. גם ככה זה בלתי אפשרי:) העניין הוא.. אני לא חושבת שזה דבר רע אבל תמיד יהיה את חוסר היכולת לספק את כל היצרים, התשוקות והצרכים...

angel wings

New member
אישית...

אישית מתוך שלושת החברים שהיו לי,שניים מהם דו-מיניים מוצהרים. זה לא מוריד מערך האדם,זה לא אומר שנכניס לקשר גברים אחרים (אלא אם אני ארצה וזה יהיה קשר לא מונוגמי). העניין עד כמה אתם פתוחים לצאת עם אדם כזה ואם לא תשפטו את האדם שתצאו איתו (לדוגמא תצחקו על נטיותיו המיניות) כי זה לא חוכמה להגיד שאתה "פתוח" לדברים כאלה ומצד שני להתנהג כאילו זה מחליא אותכם.

למרות שיש לי חברה לא היתה לי בעיה..

בכלל לצאת אם דו מיני או מינית אבל מכיוון שזה לא יקרה אז..

Slalum

New member
אוי... זה קרה לי...

לא יצאתי איתו, אבל הוא הציע... בן אדם באמת נחמד. נראה טוב. אינטילגנט. ישבתי עם שני ידידים שלי ב"פיצה מטר" ואז הוא הגיע עם עוד כמה חברים שלו- שבמקרה הם גם חברים של הידיד שלי איתו ישבתי. אז הם ישבו איתנו, וכמעט כל הלילה דיברנו. צחוקים ושטויות, והמון המון פיצה... רק מה..? בקלות יכולתי להבין שהוא הומו. כלומר היה לו קצת תנועות ידיים ודיבור כזה. אין לי שום בעיה עם זה כמובן, אבל אכן הופתעתי כאש שמעתי שהוא ביקש את הטלפון שלי מהידיד המשותף שלנו. הסתבר לי שהוא לא הומו כפי שחשבתי אלא דו מיני. אמרתי לא, מהסיבה הפשוטה שלא ראיתי את עצמי יוצאת עם מישהו שזיהיתי כהומוסקסואל ישר על ההתחלה. אם הייתי חושבת שהוא סטרייט ואז הייתי מגלה שהוא דו מיני אני חושבת שהייתי יוצאת איתו... מה שכן הוא בהחלט בן אדם מדהים, ובכיף הייתי פוגשת אותו שוב. אבל לא יותר מידידות, כמובן.

ilana4ka

New member
ווווווואו שאלה ט-ו-ב-ה

היה לי מקרה כזה. תראו, האמת היא שזה לא נראה לי ממש משנה. דו מיני או סטרייט. כי הרי אם הוא נאמן לי , אז זה ממש לא חשוב. ואם הוא לא נאמן, זה לא חשוב אם הוא יבגוד בי עם בחור או בחורה. הקיצר, הייתה לי דילמה שכזו. מישהו מד-הים ביופיו, עם אחלה אופי. ודי נקשרנו אחד לשנייה. אבל החלטתי שלא ללכת על זה אבל לא בגלל שהוא דו מיני. פשוט ידעתי שהוא יותר נוטה לכיוון של הומו מאשר דו מיני. אז ידעתי שזה לא יהיה שווה את זה. אבל בכל מקרה, לדעתי, אם הוא נאמן, אז הוא נאמן, וזה לא משנה אם הוא סטרייט, דו מיני, או שאר ירקות...

HyPeR SoNiC

New member
למה לא...

דווקא היה לי איזה מקרה אחד שבחורה דו מינית נדלקה עלי... או לפחות ככה אני חושב וככה אמרו לי... בכל מקרה, זה היה די מגניב... היא הייתה מספרת לי את כל קורות היחסים שלה עם האקסית שלה (הן נפרדו חודש וחצי לפני)... אבל לא היה לי כלום אליה אז לא יצא שומדבר רציני..... אבל אם היה מצב אז למה לא... אני מוכן לפחות לנסות לפני שאני שופט....

למעלה