שאלה

שאלה

מישהו יכול לספר מניסיון על המוצרים של "עשבי קדם"? במיוחד אני רוצה לדעת על משחת 'מזור'. אני אתחיל כנראה בטיפול עם המשחה לפטרת בין אצבעות הרגליים, אחרי שהטיפול הקונבנציונלי לא פתר את הבעייה (השתמשתי בפיטודרם קומפוזיטום וקצת בפולידין כשהיה דימום) - זה רק קצת שיפר בהתחלה אבל אחרי כן המצב המשיך להחריף.

bflygirl

New member
לפי דעתי אתה צריך ללכת למישהו אחד

מטפל אחד לתקופה ארוכה שיטפל בך גם בדיקור וגם בתזונה וצמחים ושמנים יש כאלה אני בטוחה שתמצא ושווה להשקיע לתקופה ארוכה כדי לפתור אאת הבעיה אחת ולתמיד ולא להתפרס על מיליון ואחת דברים להחליף מוצרים טיפולים וכד' המסע להיפטר מכל פיטריה היוא מלחמה ולא סתם מלחמה אלא מלחמה ארוכה אז שיהיה בהצלחה!

תיראי...

באופן תיאורטי זה נכון כמובן. באופן מעשי אני מנסה משהו. לא מצליח - מנסה משהו אחר (לא רואה טעם להמשיך עם מה שלא עובד). התחלתי עם עץ התה - לא עזר. למעשה גם התדרדר. עברתי לקונבנציונלי - עזר בהתחלה ואחר כך לא. עכשיו כנראה אנסה את "עשבי קדם" ('מזור') כמה שבועות ואז נראה. את יודעת משהו על "עשבי קדם"?

bflygirl

New member
בפיטריה לנסות זה לפחות חצי שנה

אם לא ניסיתי לפחות חצי שנה במיוחד בפיטריה בעייתית ועקשנית מה אתה מצפה? פיטריה זו פייטרית היא לוחמת בכל הכוח חודש לא יזיז לה... זה גם עניין פסיכולוי לפחות חצי שנה בתור אחת שכמעט ונפטרה מקנדידה כרונית באחריות אני אומרת לך רק טיפול אינטנסיבי מעל חצי שנה עוזר ומקל פיטריה זו מלחמה אל תתיאש אחרי חודש גם אם נראה שכלום לא עוזר ואילו מזיק אחרי חודש חודשים אי אפשר לראות תוצאות במקרה של פיטרייה כרונית אלא צריך קצת יותר זמן מאמץ השקעה וכד.

נדמה לי שאת טועה

פטריה למיטב ידיעתי צריכה להיעלם אחרי שבוע-שבועיים של טיפול אפקטיבי. נכון שצריך להמשיך לטפל גם כשהיא נעלמה. נכון גם שהיא עשויה לחזור אחרי מספר חודשים. לא נראה לי נכון להמשיך בטיפול שלא מועיל. במיוחד שזה טיפול קונבנציונלי שמכניס לגוף חומרים לא הכי טובים.

bflygirl

New member
תלוי איזו פיטריה, תלוי אם ניסית אנט

אנטיביוטיקה איזה סוג של אנטיביוטיקה נגד הפיטריה לכמה זמן באיזה מינון וכד' תלוי גם מה המצב של הפיטריה- כרוני, חדש וכד' במקרה שלך המצב הוא כרוני ולכן צריך שינוי סופר מעמיק כדי לשנות את המצב זאת אני יודעת מניסיון לצערי בהתמודדות עם הפיטריה שלי:O

shloמי

New member
לפטרת בין אצבעות הרגליים

כתישה של עלי מרווה טריים ומריחתם בין אצבעות הרגליים וגריבת גרביים ולהיות כך במשך כל היום . לעשות את הטיפול לפחות במשך שבוע . בהצלחה

ebony

New member
לפטרת

4 טיפות שמן עץ התה 4 טיפות שמן אתרי לבנדר בגיגית מים 20 דקות לשים את הרגליים בפנים פעמיים ביום עד שזה עובר

ebony../images/Emo65.gifוטוב להוסיף לשמנים ,,,,,

גם שמן אתרי קמומיל 4 טיפות רצוי מאוד לערבב את השמנים האתריים בחצי כף חומץ תפוחים, ולהוסיף למים. אחרת השמנים יצופו על פני המים. ורצוי לעשות כך בכל סוגי השמנים לשימוש במים. מאחר ויש שמנים שעלולים לגרום לכוויה בעור,ברגע שהם צפים,ולא מעורבבים.

bflygirl

New member
כולכם צודקים אבל זולל היה הפונה

הראשון שלנו עם בעיה רצינית שכזו ולא רק איחולים לפתיחת הפורום..... ועבר בסה"כ חודש וקצת והוא ניסה קרוב לוודאי מכל העצות שנתנו לו אבל גם בהתחלה הבעיה שלו הייתה חמורה יותר וכרונית ולכן עדיף לדעתי שהוא ילך למטפל אחד קבוע ויתחיל לשנות הרגלי תזונה, יעשה דיקור, יטפל בצמחים וכד'.... כדי לעזור לו להילחם בפיטריה הזו זולל רק בריאות והחלמה כמה שיותר מהירה

למעלה