שאלה

yafan

New member
שאלה

אני אמנם לא כותבת בפורום, אבל האנשים בו נראים לי ממש נחמדים, אני מלווה את הפורום בקריאה בלבד מאז פתיחתו. הייתי מאוד רוצה לראות את האנשים במפגש שבימבו מארגנת ליום שישי. וכעת לשאלה: האם נראה לכם הגיוני שאני אבוא, מתאים או לא? תשובות אמיתיות בבקשה, עיזבו נימוסים וטאקט. תודה יפה ואם כבר אני פה, אז המון המון ברכות לך בימבו ליום הולדתך!!!

maxima

New member
ברוכה הבאה יפה......../images/Emo140.gif

חבל שאת לא משתתפת פעילה......... לדעתי מי שמוסמך לענות על שאלתך היא המנהלת

emmy5

New member
yafan שלום,

האם את בגיל פלוס או מינוס? לפי כתובת את ילדה בת 16

סבאאורי

New member
שלום לכולם - מזל של מי?

בעל רב עם אשתו,לקח את הפקלאות שלו יצא מהבית וצעק:_עכשיו אני עוזב ת'בית,לא איכפת לי לאן - לירח, לקוטב הצפוני... או אפילו לסיביר... כעבור כמה דקות חזר רטוב ואמר: יש לך מזל,יורד גשם בחוץ... ברכות

שרה16

New member
יפה שלום../images/Emo140.gif

לפי דעתי האישית,תכתבי קצת יותר שנכיר..

dani 123

New member
ערב טוב לכולכם, לדעתי התשובה חיובית

לא כולם צריכים להיות פעילים בכתיבה. מאחר ולדבריך את משתתפת סבילה (מציצה כל הזמן) את חברה בקהילה. ההחלטה הסופית היא של המנהלת ולגבי הארוע הזה גם של בימבו ילדת יום ההולדת

yaely2

New member
מנהל
שלום חברים טובים שלי, ../images/Emo24.gif

שלום לכל החברים הטובים, הגעתי לפני 5 דקות מיום עמוס בלימודים וריצה למוסך כי היה לי איזה רעש. קראתי בשמחה את כל ההודעות ונתקלתי בבקשתה של YAFANN כתבתי לה מסר שבעבר היה לנו מקרה דומה וביקשנו מהפונה לספר על עצמה כדי שלא נבוא לפגישה ולא נדע עליה מאום, אני שמחה שהיא קיבלה את המסר. ונקווה שהיא אכן תספר לנו. אנחנו נשמח לקבל כל אחד נחמד.

מנורה

New member
ברוכה הבאה בצל קורתנו../images/Emo82.gif

נראה לי הגיוני להכיר אותך ובשמחה לאחר שתציגי את עצמך

לייציק

New member
ערב טוב לך יפנית החדשה-ותיקה ../images/Emo140.gif

ממנהגי הוא לקבל כל אחד בסבר פנים יפות, ואני שמחה על שפנית אלינו ... מהתשובות שכבר קיבלת בודאי הבנת שכולנו נשמח להצטרפותך אלינו, ואני מסכימה בזאת עם יעלי
ומנורה
ידידותי היקרות ... אנא ספרי לנו קצת על עצמך ... ואל תראי בזאת איזה מבחן קבלה או משהו כזה... אצלנו אין מבחנים
פשוט כדאי לאזן קצת את הדברים
כי את למעשה יודעת עלינו המווון אם קראת את הפורום מתחילת דרכו ואנחנו לא יודעים עליך דבר... שולחת לך
לחיזוק
בידידות

bimbo.

New member
ליפה שלום וערב טוב ../images/Emo20.gif

לך על ברכותיך! וברוכה הבאה לפורומנו הקט
מההודעה שלך התרשמתי שאת אשה מקסימה ובהחלט נשמח להכירך, אבל עם זאת רציתי לבקשך להתייחס למסר שיעלי שלחה לך. זה מנהג אצלנו, שאדם חדש כותב קצת, כדי שנרגיש שאנחנו "מכירים" אותו, ושאינו זר לנו לחלוטין. אני מקווה שאת מבינה ולא נעלבת

למעלה