שאלה

Rinaty

New member
שאלה

הקירות שלי בחדקר לבנים וריקים והייתי מעוניינת להוסיף תמונות, אבל משהו מסוגנן. יש לי חברה מאוד אומנותית בניגוד אליי שמציירת מאוד יפה אבל לא מצאנו עדיין רעיון מה לצייר.. חשבנו לבחור אולי נושא מסויים לדוגמא אבנים ולשים 2 תיורים אחד ליד השני.. כל רעיון יתקבל בברכה!! אין לי תמונה של החדר כעיקרון כמו שאמרתי קירות לבנים מיטה לבנה פוף שחר ושידה שחורה.. חדר דיי גדול וריק...

DizzyMissLizzy

New member
שימי צילומים שצילמת

אם יש לך תמונות יפות שצילמת (למשל בחו"ל) הגדילי אותן (למשל: 13X18), קני מסגרות בצבעים תואמים ותלי אותן. אני עשיתי דבר דומה במטבח. חילקתי את הקיר ל-3 אזורים עם תמונות ממקומות שונים שטיילתי בהם וצילמתי. כבר כתבתי וצרפתי תמונות באחד הפורומים כאן

melodynoa

New member
שמת את התמונות גבוה מדי

א. תמונות צריכות להיות בגובה העיניים. ב. התמונות נורא קטנות, אפשר להגדיל ליותר. הן קטנות ולהרים את העיניים לגובה כזה... ולהתאמץ לראות אותן... זה נראה שהן לא קשורות לחדר.

Rinaty

New member
לא.. אני מעדיפה שלא תמונות נוף

מה גם שזה בחדר שינה ושם אני לא ממש אוכלת וניזכרת בימים הטובים ובשבילך זה יש לי אלבומים.. תודה בכל אופן.. יש עוד רעיונות אולי לעיצוב תמונות כלשהן.. נתנו לי רעיון לקחת שתי מסגרות מלבניות שיש תמונה רק במרכזן..

DizzyMissLizzy

New member
הצילום ששמתי כנראה מטעה

א. התמונות הן פחות או יותר בגובה העיניים ב. התמונות הן בגודל 15X21. אם הייתי שמה תמונות גדולות יותר, לא היה מקום לכולן (גם כך כבר לא נשאר לי מקום בשביל תמונות מהטיולים העתידיים) ג. הן קרובות לשולחן האוכל, ומי שיושב מולן (בעיקר אני) מאד נהנה בזמן הארוחה

melodynoa

New member
שכל אחד יעשה מה שהוא רוצה,

אבל הכוונה היתה לקשט את המקום, לא להציג כמה שיותר תמונות...

למעלה