שאלה?????????????

שאלה?????????????

שלום אני שוקל לקנות אנקונדה ירוקה אני יכול להשקיעה בה עד 2000 שקלים אז איפה אפשר לקנות אנקונדה ירוקה בייבי? תודה רע

Liron Samuels

New member
ממש לא מומלץ

רע, אנקונדה ירוקה יגיע לגודל מפלצתי ממש ולעובי ענק! חוץ מההוצאות האדירות שיהיו לך כדי להאכיל אותו, תצטרך גם כלוב בגודל של חדר בתוך הבית! (כי לא תוכל לחמם אותו בחוץ...) אנקונדה ירוקה זה נחש ממש חזק וגם אם תקנה עכשיו בייבי, תוך לא הרבה זמן כבר תצטרך מישהו בסביבה כדי לעזור לך לטפל בה. תוך כמה זמן המישהו האחד הזה שתצטרך יהפוך לכמה ולא תוכל להזיז את הנחש בעצמך... חוץ מזה, יש לאנקונדות שינים מעוקלות וביס מנחש כזה, אפילו כשהוא קטן, זה ממש לא חוויה נעימה. ועוד תאר לעצמך מה זה ביס מאנקונדה גדולה.... אם מה שאתה רוצה לעשות זה לגדל את האנקונדה עד שיגיע לגודל שגדול מדי עבורך ואז למסור אותו, אל תהיה בטוח שתצליח למצוא בית לנחש כל כך מסיבי...

1צחי

New member
נראה לי שתהיה עוד כותרת

בעיתון!!!! רע שלום אתה נפגש עם יונתן בקרוב,תשאל אותו את השאלות הנ"ל ואני בטוח שהוא יצליח לנמק לך למה לא כדאי.

עוד שאלה??????????????

שלום אני רוצה לקנות נחש גדול בערך לאורך 5 מטר ואני לא יודע איזי נחש מגיע ל 5 מטר בערך. בנתיים אני מגדל 2 בואות קונסטריקטור, ואני קונה עוד שבוע 2 פיתוני מקאלותי מיונתן. אז בבקשה תעזרו לי למצוא נחש גדול אבל לא יותר מדי גדול. תודה רע ליבני

naja

New member
מה יהיה?

ההודעה הזו שורשרה לפה על ידי. רע, פניתי אליך במסר אישי, הסברתי לך אבל אתה ממשיך. אני מבקש ממך שוב-לשרשר הודעות בבקשה!!!! אני לא מוכן שכל יום תפתח פה שתי הודעות באותו הנושא, ושים לב ששירשור דומה לזה כבר רץ פה בעמוד הזה. כמו שכתבתי לך, אתה שואל שאלות יפות ואני שמח שאתה גולש אצלנו בפורום אבל תתחשב בבקשה בגולשים האחרים ובפעם הבאה כשאתה שואל שאלה, תבדוק אם אין שירשור שרץ באותו נושא. תודה. ולעיניננו-נחש גדול\אנקונדה. כמו שכבר הסברתי לך-נחשים גדולים(בורמזי, מרושת, אפריקאי, אנקונדה) הם לא חיות מחמד ומקומם בתצוגות ואצל אנשים בעלי ניסיון עצום. אתה רוצה נחש שיגיע לגודל הזה-תשמור את הבורמזית שלך. רוצה עיצה ממני-קנה את המקאלותים, תשקיע בהם ובבואות שלך שנה-שנתיים, תצבור נסיון ואח"כ תחשוב מה הלאה. יהיו לך בשנים הקרובות מספיק הזדמניות לרכוש לך נחשים מסוגים שונים. כרגע תשקיע בללמוד ולצבור ניסיון.

5 מטר זה לא יותר מדי גדול?

אתה לא מוכר את הפיתונה בורמזית שלך בגלל שהיא מגיע לגודל כל כך גדול? אז למה אתה מחפש נחשים שלא תצליח לטפל בהם. יש מגוון רחב של נחשים שיכולים להתאים לך והם לא בגודל מפלצתי. נחשים עם גדלים מפלצתיים הם נחשים מאוד מרשימים ויש בינהם גם מאוד יפים אבל זה לא ממש מעשי לגדל אותם ברוב המקרים בגלל התנאים שהם דורשים והסיכון שבגידולם. אני מוכן לדבר עם המטפל הראשי בפארק הזוחלים ה101 שיתן לך להיכנס לכלוב של האנקונדה הירוקה ולחטוף ממנה ביס, היא רק 4.20מ' אז זה לא כל כך גדול. או שתלך ותנסה להזיז פיתון בורמזי של 3.5מ' למה שלא תצבור קצת ניסיון עם נחשים של מטר וחצי שניים ולאט לאט תעלה בהדרגה את הגודל של הנחשים איתם אתה מתעסק? למה לרוץ מהר מדי קדימה? קח את הזמן לא תפסיד כלום אתה רק יכול להרוויח. לפחות זו דעתי. יונתן

למעלה