שאלה

,תותי 18

New member
שאלה

היי ישלי שתי שאלות ? 1. קיבלתי תאריך גיוס ל12.2.2002 מישהו יודע לאן זה . 2. האם זה נכון שמי שמתגיסת החל מסוף החודש מתגייסת לשנתיים ולא שנה ותשע ? תודה וביי

balcony

New member
לי אמרו ש...

לא מי שמתגייסת החל מסוף החודש מתגייסת לשנתיים, אלא מי שמקבלת צו גיוס שהודפס אחרי סוף החודש מתגייסת לשנתיים. מסקנה- עלינו, תודה לאל, זה לא תקף... ההוכחה לכך (בנוסף לשיחה עם "מקורות") היא שעל צו הגיוס שלך רשום שהגיוס הוא ל21 חודשים... (שנה ותשע). כמובן שהכל בעירבון מוגבל, ועד הטירונות לא יהיה לנו מושג... Balcony, שמתגייסת עוד יותר מדי זמן

crazy tal

New member
למה תודה לאל????? ../images/Emo2.gif

אני לא מבין את זה... בנים משרתים 36 חודש... ובנות כל הזמן בוכות שאין שיוויון... ומצד שני מזילות ריר על 3 חודשים מסכנים שאולי ירדו להן מהשירות?? וחוץ מזה שבנות חיות יותר מבנים אז מה הקימצון הזה על תרומה למדינה??? זה מדהים פשוט... כל הבנות שהולכות למודיעין וכאלה כאילו זה הדבר הכי טוב בעולם פשוט לא יאומן זה כבר מתחיל להחליא תסלחו לי ולדעתי הבנות שהולכות למודיעין כולן חנוניות ממדרגה ראשונה ושלא נדבר על זה שהן נראות כמו גברים. והן נכנסות לפורומים כבר מגיל 14 ודואגות ללמוד ערבית כמו חרשניות רק כדי להגיע למודיעין!@# די כבר להזיל ריר זה מגעיל דייי דייי בבקשה!@# (וכל הזמן השאלות המפגרות האלה... איפה עושים את הטירונות לפיענוח תצ"א, שמעתי מהמורה שלי לערבית שתרגום זה ממש מעניין! ייתנו לי להביא איפור??? אולי נעבור טירונות מקוצרת? שמעתי שהטירונות במחנה 80, אוף המדים האלה מכוערים... האם אני אצטרף להתרחץ מול כל הבנות? דייי נמאס חלאס דייי תסתמו תפה ותלכו לצבא כמו כולם ודיי עם הניג´וס המסריח הזה דייי, ואמן כל הבנות ילכו לקרבי.. רק שיפסיקו עם כל החרא הזה דיי.

balcony

New member
תשובונת ../images/Emo8.gif

אני, כשזה נוגע לצבא, חושבת דבר ראשון על עצמי, כיוון שהצבא דואג לחשוב על עצמו. מצדי, שהבנים ישרתו עשר שנים, לי זה לא אכפת. כל מה שאני יודעת זה שאני רוצה לגמור עם השירות שלי כמה שיותר מהר... אגב- אם אתה כבר שואל לדעתי, אז אני חושבת שבנים לא קרביים לא צריכים לשרת שלוש שנים אלא שנה ותשע כמו בנות, ובנות קרביות צריכות לשרת כולן שלוש שנים. (אני כבר רואה אתיך התשוב האגואיסטית שלי תעצבן כמה מורעלים...)

crazy tal

New member
סליחה

אחלה בואו נקצר לג´ובניקים את השירות... זה לא הוגן שהם צריכים ללכת כל יום הבייתה ב5 כשחבריהם הקרביים הולכים הבייתה פעם בשלושה שבועות. בואו נקצר להם את השירות כדי שיהיו נקבות עד הסוף. כמה החבר החנון שלך הולך לשרת?

balcony

New member
תשע שנים

תראה- זה עניין של הגינות. אין שום סיבה שגבר ואישה שעושים את אותו התפקיד ישרתו לא אותו זמן. (גם לגבי הקרביים וגם לגבי הג´ובניקים)

yellow!

New member
היי טל...

אולי כדאי שאתה תוסיף לכאן תמונה כדי שנחליט אם אתהנראה כמו גבר
כי לפי הדיבורים שלך אתה יותר נשמע לי כמו ילד מפגר

מגיקל

New member
חוסר ידע מוחלט!

בתור מישהי שהולכת למודיעין ולא יודעת אפילו חצי מילה בערבית, אני רוצה להגיד לך שההודעה שלך כל כך לא נכונה... יש כל כך הרבה תפקידים במודיעין שהיית מת להגיע אליהם, אבל דורשים"טיפה" יותר איי קיו ממה שיש לך, ויש כל כך הרבה בנות שהולכות לשם... בכל מקרה, מודיעין שפות זה ממש לא הכל! אני קוראת עוד פעם את ההודעה שלך, ושה עוד פעם מעצבן אותי כל כך! אולי תלמד קצת לפני שאתה כותב!

crazy tal

New member
חביבתי היקרה

לידיעתך רק... האיי קיו שלי גבוה משלך עשרות מונים... וחתמתי ויתור על מסלול מאוד מאוד מאוד יוקרתי בצבא בדיוק מהסיבות שאני לא רוצה לשרת ביחד עם חנונים מזילי ריר כמוך. (ואני לא יודע מילה בערבית) ואל תתעצבני שמה שאני אומר זה נכון ואת חנונית ממדרגה ראשונה.. תעשי טובה ותסתמי ואל תוסיפי עוד על מה שכולם פה יודעים. ועזבי את ההכללה על בנות במודיעין... יש בנות במודיעין שהן ממש אחלה.. כאלה שקיבלו זימון למבחנים והלכו למבחנים ועברו אותם... בלי להתלהב ולהימרח על כל העולם שנתיים לפני הצו הראשון שלהן..... אגב לאיזה מסלול יוקרתי התקבלת? סתם מעניין אותי

crazy tal

New member
ל-yellow היקרה

לא התכוונתי להעליב אותך שאת נראית כמו גבר או משהו... יכול להיות שאת אחלה וזה.. פשוט להוציא את כל העצבים על המתלהבות האלה שחושבות שאם הן לא ישבו במודיעין כל השירות הצבאי יהרסו להן החיים... ואני בטוח שאת מכירה כאלה.

yellow!

New member
לא אישית בכל אופן

האמת שאני לא מכירה.לא אישית בכל אופן.לקחתי ערבית כברירת מחדל אחרונה בהחלט,את מספר אנשי מגמתי ניתן לספור על יד אחת [כולל אנשים קטועי אצבע]. כולנו חתמנו ויתור,עלי לא ויתרו,העבירו אותי שלבים בלי להגיע אליהם,איימו אלי ["את תגיעי לכלל צה"לי!"].ונכנעתי.ואני לא מרחמת על עצמי.לפחות שם אני אעשה משהו תועלתי,אז נכון שבשירות שלי אהי לא אהיה מוקפת בפרחי טייס,אנשי דממה או סתם מטכליסטים,אבל אני אתרום לא פחות ממך או מעדתו או מאחיה הקטן שיבדל לחיים ארוכים-קזוס-יותר מדי רעל בגיל כזה יכול להיות מסוכן! [מכירה את כולכם].רגע...איבדתי את עצמי...אאאההה... ולמען ההגינות,אכן פגשתי בנות מהסוג שאתה מתאר,אבל רק שהגעתי למיונים,והן באמת לא היוו חלק משמעותי.השאר היו יצורים די רגילים כמוני לא גבריים במיוחד[גם הבנים] ולא מזילים ריר.סתם אנשים שקיבלו הזמנה למבחן והגיעו. אז עשה טובה...בלי הכללות מיותרות.בעיקר כשהן לא נכונות.רובנו נפלנו למודיעין בגלל שאנחנו פשוט טובים.זהו.

yellow!

New member
אופס

טל [עדתו], כרגע קראתי את הדיאלוג המעלף שלך ושל איירון בקשר לשם משפחה שלך. מה-זה מצטערת

למעלה