שאלה

yitshak

New member
שאלה

היי אביגיל אני רוצה לשאול אותך, חיים שלנו גורל נקבע מראש ? הייתי רוצה למצוא אושר פנימי,לא קל למצוא אותו, או שלא צריך לחפש אותו? תודה לילה נפלא לכולם :)

smile2life

New member
../images/Emo140.gif לא אביגיל אבל לדעתי../images/Emo73.gif

מסלול חיינו הוא מעין תרשים זרימה שבו כל נקודה נקבעת מראש ואנחנו, במעשינו מנתבים את דרכנו. הבחירה היא בידינו לאן, מתי ואיך לעבור מנקודה לנקודה - כאשר תפקידו של מלך מלכי האהבה הוא לעזור או להציב מכשולים בדרכנו ובכך לקדם אותנו או להכווין. יהללוך מלאכים יצחק, מני

מני../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

בוקר טוב לך מני כל מילה אמת ולדעתי תלויה גם הזרימה שלנו לניתוב תהליכי החיים האם אתה מסכים? מאד נהניתי ממה שכתבת וגם כל כך יפים האיחולים וקבלת הפנים שנתת שיהיה לך המשך מאושר ומואר והמלאכים המהוללים יחייכו ויצחקו איתך תמיד אמן אביגיל

שלום יצחק../images/Emo140.gif

ברוך הבא בשם כולם המקדמים את פניך בחום באור ובאהבה הצטרפת למשפחה מוארת- שעוזרת- תומכת- מייעצת- מכוונת- והעיקר באה ממקום של נתינה ללא תנאי- עם הרבה אנרגיה חיובית- לשאלתך- כן- הגורל של כל אחד מאיתנו נקבע מראש- זאת קרמה- הדיכתיב שהנשמה שלי או שלך בחרה לעבור בגלגול הזה- אך ידידי יצחק- הבן- הגורל נקבע לפי תאריך לידה- והמזל נקבע עי השם- לכן אפשר לשנות את המזל ולהפכו למזלי יותר על ידי שינוי אות פה או שם- כפי אברהם אבינו שהיה אברם- או שרה אימנו שהיתה שרי- וכשהוסיפו לשניהם את האות - ה- הגיע יצחק- (מעניין-יצחק אבינו- ויצחק הבן החדש במשפחתינו)ביהדות גם מקובל להוסיף את השם חי- או חיים- או יוסף- למי שיש לו מחלה קשה-לכן- מזל אפשר לשנות- גורל לא- בכל אופן יצחקת משיך לחפש את האושר הפנימי- הוא תלוי רק בך- ולא בגורל- הגורל הוא רצף המאורעות- אבל דרך ההגבה- או קבלת הדברים תלויה רק באדם- אם יראה הכל שחור- רק השחור ידבק בו- הוא ימגנט אותו- ויתבוסס בו- ויעצים אותו- ויזמין אותו- אבל אם תגובתו ודרך ראייתו תהיה חיובית מלאה באור ובאהבה ללא תנאי- הכל יסתדר לטובה במהרה- הוא ימגנט לעצמו רק אנשים חיוביים- וכבר האור יהווה מעגל אנרגטי בונה ומרפא סביבו- האמן ידיד חדש- האמן- אנו יוצרים את המציאות של עצמנו- לא אף אחד אחר- לכן לשמחתי- שאלת- עניתי- מקווה שהבנת- שהתחברת- שתתחיל למגנט לעצמך את כל הטוב שיש לחיים האלה להציע לך- בלי שייכות ברגע זה לקרמה- שיהיה לך המשך מאושר ומואר אביגיל ושוב ברוך הבא

למעלה