שאלה

johnny02

New member
שאלה

כמה עונות יש לסדרה? איזה עונה משודרת בערוץ 3? איפהמשודרת העונה הכי חדשה שיש ? חולה על ג'אג!

shipper heart

New member
לסדרה 9 עונות בינתיים כשהאמריקקים

נמצאים באמצע העונה הזאת. בערוץ שלוש הסדרה משודרת- 23:20- עונה 4 אבל יש רק עוד שני פרקים לעונה הזאת 4:30- עונה 5 12:30- עונה 3 יומשבת- עונה 6 העונה הכי חדשה זה ביומשבת או בערוץ CBS בארה"ב....תלוי למה הכוונה

גל את בטוחה???

שבשעה 4:30 משודרת העונה ה- 5? כי השידורים של השעה 4:30 התחילו ממש הרבה אחרי השידורים של 11:20 בלילה... אפילו השידורים החוזרים של 12:45 בצהריים התחילו אחרי השידורים שבלילה אז מה הם קפצו עונות המפגרים של הכבלים?!?! ד"א אני לא רואה כרגע את ג'אג כי עוד לא יצא לי לראות את הפרק של אתמול , אז אני מקליטה את הפרק של היום ואראה אותו ברצף עם הפרק של היום... סלט בקיצור... מה שבטוח אני לא מפספסת את אהובי.....

חוצמזה שיש לי עוד שאלה../images/Emo35.gifוגם פתיחת

את זוכרת אולי את הפרק שהארם ומאק נתקעים בבית חולים באיזו התקפת טרוריסטים , ויש שם איזו אישה שהארם מנסה ליילד כי כל הרופאים מוחזקים בשבי? איזה פרק זה היה והוא כבר שודר בשידורים החוזרים? כי זה היה הפרק שהתאהבתי טוטלית בהארם... ולדעתי אפשר גם לפתוח שרשור של מתי כל אחד התמכר לסדרה ובגלל איזה פרק בדיוק...

shipper heart

New member
זוכרת....פרק 213 -code blue וכן הוא

שודר....ולגבי השידורים ב4:30- אני בדקתי לפני כמה ימים איזה פרק משודר שם והיה כתוב החילוץ שזה הפרק ששודר אתמול ב11:20 אז אלא אם כן הייתה בעיה בTV GUIDE של הטלוויזיה אני חושבת שזה נכון....

הרמוני

New member
היי בדיוק הזכירו את זה בפרק של היום

את הקטע בבי"ח עם הטרוריסטים שהארם מיילד מישהי

cjharm

New member
אני ממש לא אוהבת לתקן

את גל.... כי היא באמת יודעת המון אבל ב4:30 לפנות בוקר משודרת העונה השניה - הפרק הבא הוא Ghosts זה הכול !

shipper heart

New member
אין לי בעיה אז כנראה הייתה בעיה

בGUIDE....אני לא נשארתי עד 4:30 לראות אז סמכתי על זה....ואין לי בעיה שמתקנים אותי ושלכם לא תהיה בעיה לתקן אותי...חח *מלאך*

רגע! אז יש סיכוי שהפרק עם

הטרוריסטים בבית החולים עדיין לא שודר? תגידו שיש סיכוי , תגידו , תגידו..!!!!!

cjharm

New member
ראשון הבא

היום ראשון לשני ב 4:30 ישודר Code Blue ובין שני לראשון הזה משודר Full Engagement פרק שהצלחתי לפספס פעמיים!!!

למעלה