שאלה

icetea

New member
שאלה

אוקי, יש לי שאלה... ואני מקווה שאני לא אצא ממש מטומטמת כי אני אל יודעת אם זה משהו שכולם יודעים ורק אני לא או שזה משהו שרק חלק יודעים... בכל מקרה, רציתי לדעת איזה שירים ג'סטין כתב או הלחין שהוא היה באן סינק... כאילו, שירים שהוא היה שותף בהם (ולא מבחינת שירה, חחח..) אני ממש צריכה לדעת את זה אבל זה לא דחוף אז קחו את הזמן שלכם...

justin love

New member
אמ... כמעט כולם..

כאילו ג'סטין כתב כמה מילים אבל זה היה עבודת צוות כולם היו שותפים.. חוץ מהשיר gone שממש ג'סטין כתב את המילים כולם והחברה הלחינו מוסיקה..

../images/Emo32.gif שרשור אוףףף ../images/Emo32.gif

שלום לכוווולם!!!!!!!!!!!!!! זוכרים\ות שאני ונועה העלינו את הרעיון לפתוח מועדון מעריצים?? לא שכחנו מזה!!! אנחנו ממש רוצה לעשות את זה!! ואנחנו ממש אבל ממש לא יודעות איך להתחיל...
אם למישהי\ו יש מושג בבקשה תעזרו!!!

רק בדיסק "סלבריטי"

הוא הלחין <ואז בדיסק הסולו שלו את כולם> pop celebrity girlfriend gone up agianst the wall <עם ג'יי סי> see right through you someting like you וזהו! <מה...לא מספיק?
<

../images/Emo32.gif שרשור אוףףף ../images/Emo32.gif

בנות/ בנים עזרו לי!!!!! אחותי יורדת על ג'סטין בפורום אנסטסיה עזרו לי לייבש אותה בקשה!!!!

DesertRose1

New member
../images/Emo32.gif לכתוב קצת אקשן...../images/Emo70.gif../images/Emo13.gif ../images/Emo11.gif

אוהבים לכתוב?
אוהבים אקשן?
אתם מוזמנים לכתוב פעם בשבוע בכל שבוע מאמר/סיפור, מה שבראש שלכם שקשור לאקשן!
מדי יום יכתוב מישהו אחר, ולכל אחד יהיה יום קבוע משלו
מי שמעוניין יכול לפנות אלי במסר אישי,
ומי שלא, מוזמן ליצטרף לפורום!
4u| פורסם בהתאם לאישורי הפרסום

שתתבייש לה!!!אפחד לא יורד על ג'סטין

המושלם שלי!!!! אבל אין לי כוח להיכנס לפורומים אחרים ולהתחיל לרדת על אחות של לא יודעת מי.אולי יום אחר. ביי ביי, הדרוש!!!

justin love

New member
בלי להעליב את דוד פשוט תגידי לה ככה

אם את חושבת שאנסטסיה כל כך טוב אז את צודקת אולי היא לרמה הכל כך נמוכה שלך לעומת ג'סטין שברמה הרבה יותר גדולה ממך.... חחחחח או אולייי.. קודם תדעי על מי את מדברת אחרי זה תרדי עליו. או אוליי... תודי כבר את לא צריכה כל הזמן לרדת עליו זה כל כך שקוף שאת חולה עליו..טוב לא מאשימה אותך בזה שאת מתביישת להודות במי את כל כך מעריצה למרות שהוא צריך להתבייש בזה יש לו מעריצה כזאת חחחחח.. טוב דיי אני אוהבת כאלה דברים אני יכולה עוד להגיד מלא דברים כאלה ...

justin love

New member
בלי להעליב את דוד פשוט תגידי לה ככה

אם את חושבת שאנסטסיה כל כך טוב אז את צודקת אולי היא לרמה הכל כך נמוכה שלך לעומת ג'סטין שברמה הרבה יותר גדולה ממך.... חחחחח או אולייי.. קודם תדעי על מי את מדברת אחרי זה תרדי עליו. או אוליי... תודי כבר את לא צריכה כל הזמן לרדת עליו זה כל כך שקוף שאת חולה עליו..טוב לא מאשימה אותך בזה שאת מתביישת להודות במי את כל כך מעריצה למרות שהוא צריך להתבייש בזה יש לו מעריצה כזאת חחחחח.. טוב דיי אני אוהבת כאלה דברים אני יכולה עוד להגיד מלא דברים כאלה ...

DIRRTY

New member
מי יורד על ג'סטין בפורום../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

אני לא ראיתי שמשהו יורד
אבל אם משהו יורד אני ימחוק תהודעה שלו
ואתן לא צריכות לשים
לילדים הקטנים שיורדים עליו

למעלה