שאלה

Mamma Mia

New member
שאלה

האם אפשר לגדל גופים באקוריום בלי חמצן ובלי פילטר?

Suikun

New member
אי אפשר,

אז אל תצפי שהם יחיו יותר מכמה ימים.

aqualogic

New member
אפשר גם אפשר...

לדעתי אפשר אם כי לא רצוי, אקווריום שתול עם צמחים טבעיים יספק מספיק חמצן למערכת וחלק ניכר מהסינון הביולוגי. כתחליף לסינון ניתן לבצע החלפות של 15% עד 20% מהמים בכל שבוע. במידה וזו בחירתך, מומלץ לבצע את מילוי המים לאט מאוד למניעת שינוי טמפרטורה באקווריום. (שינוי חד גורם להתפרצות של מחלות). אני בכל מקרה ממליץ לך להתקין מסנן פינתי קטן המופעל עם משאבת אויר. עלות של ציוד כזה תהיה בין 30 ל 40 ש"ח. זה יספק סינון וחימצון למים. בהצלחה, ארנון.

לארנון...

תודה רבה וכן יש לי צמחיה חייה באקווריום ופילטר עם חמצן השאלה אם בקור כזה הם יחזיקו מעמד והאם יש עוד דגים שיכולים לחיות כך בלי חימום חוץ מדגי זהב ומולים ?

senderson

New member
גופים

דגים מגדלים כמו שצריך!!!!!!!!!!!!!! גם אתה מנקה את הבית מידי פעם אז תידעג שלדגים שלך יהיה בית נקי גם כן בברכה והמשך פעילות נעים

Mamma Mia

New member
תגובה

את הדגים שלי אני מגדלת כמו שצריך תאמין לי יש לי ארבע אקוריומים בבית פשוט אחותי רצתה אקוריום עגול עם דגים חמודים והמוכר בחנות אמר שלא צריך חמצן וכ"ו אז רציתי להתייעץ עם אנשים שמבנים זה הכל

senderson

New member
בהמשך

יש סוגי דגים שיכולים לחיות ללא חמצן כמו: דגי קרב גורמים וכו'. גופים צרכים גם חימום וגם חמצן , את יכולה להכניס לצינצנת דג קרב אחד וזה נחמד או שליירים קטני שיכולים לחיות ללא חמצן וללא חימום.

למעלה