שאלה

wrestler

New member
שאלה

אני מיתאמן יוגה 3 פעמים בשבוע בבוקר האם זה מספיק?

שון סער

New member
יוגה

זה סביר לעשות יוגה לפחות 3 פעמים בשבוע מומלץ כל יום בשעות הערב לפחות 90 דק. אחרי אוכל ולאחר מקלחת נעימה שלאחריה הגוף מרגיש טהור ונקי.

גם אני עושה ככה! ../images/Emo6.gif

כשהגוף נקי אפשר להתחבר טוב יותר לצרכים שלך ולזרום עם הקיום הקוסמי

wrestler

New member
הכנה

צריך לעשות חימום או הכנה כל שהיא לפני האימון?

יוגי בר

New member
תרגול עצמי

היי לך. שאלה 1: האם אתה מתאמן 3 פעמים לבד בבית? שאלה 2: האם תרגלת יוגה אי פעם במרכז ליוגה? שאלה 3 : האם למדת יוגה לבד ללא הדרכת מורה? באם ענית על כל התשובות בכן, עצור ועשה קורס יוגה למתחילים במרכז ליוגה ו/או מצא לך מורה ותרגל איתו. בברכה ואהבה יוגי בר

wrestler

New member
אני מיתאמן בבית

לא תירגלתי אף פעם יוגה עם מורה או במרכז ליוגה כל שהוא. אני מיתאמן 3 פעמים בשבוע בבית לבד דרך ספר,כתוב שם איך עושים כל תנוחה ויש שם הרבה צילומים ברורים.

יוגי בר

New member
יוגה לא לומדים מספרים

היי לך. משאלותיך כבר הבנתי את העניין. יוגה לא לומדים מספרים. נקודה. לא משנה כמה התמונות גדולות והתיאור מפורט. (באם תדפדף לאחור תוכל למצוא איכורים לנושא) לסיכון:תלמד באורח יסודי במרכז רציני. ואחר כך תלך ותתרגל בבית. כמה שאתה רוצה. בהצלחה. בברכה ואהבה יוגי בר

wrestler

New member
אין לי זמן להיתאמן

עם מורה כלשהו במכון ליוגה אני רוצה להיתאמן לבד אז תענו לי בבקשה האם צריך לעשות חימום או הכנה כל שהיא לפני האימון?

יוגי בר

New member
זמן

היי לך. אז ככה: 1. זמן אין דבר כזה אין לי זמן. תמצא לך זמן. אין לך? תייצר אותו. 2. הכנה בטח שצריך. צריך להרפות ולהרגיע את הגוף בהתחלה. לאחר מכן צריך לחמם אותו בהדרגה. 3. הלימוד אל תוותר לימוד מסודר. אל תוותר על מורה. תרצה מספיק ואת הכל תספיק. בהצלחה. בברכה ואהבה יוגי בר

wrestler

New member
אני לומד

ואני כל יום מיתאמן בהאבקות וביגלל זה אין לי זמן ללכת למכון ליוגה כמו כן בגלל שאני משלם כבר לאימוני האבקות אני לא יכול לשלם גם ליוגה. אז אם אפשר בבקשה תפרט קצת יותר על ההכנה לפני האימון תודה מראש

למעלה