שאלה

שאלה

שלום לכם, אודה לכם אם תוכלו לפרש לי את הפריסה הבאה: שאלה: האם מצבנו הכלכלי ישתפר בשנה הקרובה? ביצעתי את פריסת 7 הקלפים לפרנסה: עבר: עשר חרבות סיכום: נער חרבות הווה:מלך מטבעות חששות השואל: אביר החרבות עתיד: כוח הסביבה:שבע חרבות רצונות השואל: תשעה גביעים ושאלה לגביי הפירוש: לכל קלף יש פירוש אחד וכתוב גם פירוש הפוך איך יודעים למה להיתיחס?

צ ל י ל 8

New member
היי ../images/Emo140.gif

אנו לא נוהגות לפרש קלפים הפוכים, כך שזה לא משנה במקרה הזה.... הניסוח של שאלתך אינו נכון. אין אנו יכולים לדעת אם מצבך הכלכלי ישתפר, אך אנו יכולים לעזור לך לשאול מה עלייך לעשות כדי לשפר אותו. נא עשי פריסת שאלה כזו: מה עליי לעשות בכדי לשפר את מצבי הכלכלי בשנה הקרובה? 6 קלפים+קלף סיכום

שאלתי כמו שאמרת לי

ויצא: עבר:מיזוג סיכום:8 גביעים הווה:שני מטות חששות השואל: אוהבים עתיד: מלך מטבעות סביבה:כוח רצונות השואל:חמישה מטות תודה

הבנתי.

יצאו לי קלפים מפחידים... מימין לשמאל. האיש התלוי אביר הגביעים מלך החרבות שיבעה מטבעות שבעה מטות שבע חרבות מוות סיכום: 2 מטבעות מה זה אומר????

צ ל י ל 8

New member
אז ככה ../images/Emo68.gif

מה - התלוי עליי - אביר הגביעים לעשות - מלך החרבות בכדי לשפר - 7 מטבעות את מצבי הכלכלי - 7 מטות בשנה הקרובה - 7 חרבות סיכום - 2 מטבעות שלושת השביעיות בפריסה מראות על חוסר יציבות ובלבול. נראה שמצבך הכלכלי נע בין עליות למורדות וקשה לך לשמור על איזון ברמה. האם את בזבזנית? יש לי הרושם שקשה לך לוותר על הוצאות מסויימות, למרות שאת יודעת שמצבך לא הכי טוב. אם יש משהו שאת אוהבת או מאוד רוצה לקנות-הדחף שלך גובר על המצוקה הכלכלית ואח"כ את מצטערת. את צריכה להגיע להחלטה מיידית וברורה שאת מצטמצמת בנושא הכספים, אחרת מצבך עלול לא להשתפר וןאת תרגישי תמיד מאויימת בנושא זה. נסי להיות אמינה עם עצמך, לא לשקר לעצמך ותראי שאת לפעמים נאבקת בעצמך על מנת לקנות/לא לקנות דבר זה או אחר, אבל הרגש שלך גובר על הייגיון. אם לא תשכילי להשתמש במה שהקלפים מייעצים לך, את עלולה גם בשנה הבאה להיות באותו מצד של חוסר ביטחון ותנודות לכאן ולכאן. האם את עובדת?

לא כל כך ניראה לי

אני עובדת ולא בזבזנית. יכול להיות שמרוב שפרסתי כמה פעמים הפריסה לא יצאה טוב?

צ ל י ל 8

New member
זה לא בגלל שפרסת כמה פעמים...

התשובה תמיד יוצאת פחות או יותר אותו דבר... האמת, הסתכלתי שוב בפריסה, ולא הייתי מפרשת אחרת... מוזר-אני עדיין בדיעה של רצון לבזבז על דברים אהובים ואולי לא רצויים... אולי ישהו אחר ינסה את נקודת מבט ראותו בפרשנות.. תמתיני במהלך היום..

blackcat2

New member
הי../images/Emo20.gif

קראתי את הפרשנות של צליל ואני סבורה כי גם אני הייתי מפרשת את פריסתך כך. מאד יכול להיות שאת חושבת שאינך מוציאה יותר מידי כספים על דברים שאינם מאד נחוצים אולם באם תערכי תקציב מסודר אולי תגלי שאת מוציאה יותר ממה שאת חושבת. אחרי שעורכים רישום מסודר מגלים הוצאות ש"נשכחו" ומבינים מדוע הגירעון גדל. יכול מאד להיות שיחסית לאחרים את לא פזרנית אולם במסגרת התקציב שאת נדרשת לעמוד בו הוצאותיך גבוהות משאת יכולה לעמוד. מה דעתך?

אז זהו שכבר

לפני חודשיים עשינו רישום מסודר של הוצאות והכנסות והצתמצמנו משמעותית! ועכשיו אנו בתהליך הבראה אומנם לא יותר גרוע אבל לא משתפר. מה שהקלפים אומרים להצתמצם עוד יותר , וכבר אין ממה... לכן לא נישמע לי הגיוני. ובכוונה רציתי לישאול על שיפור מצב כלכלי כי "תהליך ההבראה" מאוד מעיק וקשה לחיות בצורה כזו לאורך זמן.(אני לא מדברת על מותרות) תודה על התיחסותכם

batgalim

New member
מסכימה עם צליל...../images/Emo127.gif

מה - התלוי עליי - אביר גביעים לעשות - מלך חרבות בכדי לשפר - 7 מטבעות את מצבי הכלכלי - 7 מטות בשנה הקרובה? - 7 חרבות - מוות... סיכום - 2 מטבעות? מספר הקלפים לא מתאים לכמות המילים... אולי בגלל זה? אבל בגדול - נראה שאת צריכה לוותר על משהו בכדי להשיג תוצאות אחרות, להיות שקולה יותר, לחסוך, לשנות את זוית הראיה שלך על הדברים... נראה ששכרך אינו תואם את הוצאותיך. אני חייבת להסכים עם הפירוש של צליל, אני לא רואה כאן משהו שהיא כבר לא פירשה...

צוף3

New member
מסכימה גם ושאלה קטנה ../images/Emo142.gif

המוות קורא לכם לעבור שינוי מתבקש שבלעדיו לא תוכלו לצאת מהמצב הזה. 2 מטבעות בא לרמוז על גישה מעט קלילה בכל הקשור לכסף שאולי אפילו לא מגיעה ממך אלא מבעלך דווקא, או התלבטות בין שתי אפשרויות כלכליות שאינכם חותכים בה לכאן או לכאן. ייתכן שיש צורך להיות ריאלים ולמצוא עבודות מכניסות יותר או נוספות, למרות שברור מהפריסה שזוהי לא אלטרנטיבה רצויה כל כך עבורך, אך אין פתרון אחר. האם ייתכן שאינך מודעת לכל ההוצאות? האם בעלך מעדכן אותך לגבי הוצאותיו?

מעניין

גם אני וגם בעלי חושבים על עבודה נוספת לעבודתינו הנוכחית כל אחד בתחום שלו. לגביי הוצאות אנחנו מעדכנים אחד את השני על כל דבר.

צוף3

New member
נראה לי שזהו פתרון מתבקש ../images/Emo8.gif

בדרך זו ההכנסה שלכם תגדל ועם הזמן תוכלו להפסיק להצטצמם בהצלחה :)

למעלה