שאלה...

alice21

New member
שאלה...

אני עושה המון אימוני אירובי וספינינג בשבוע (5 פעמים ביום) והרגלתי את הגוף לכזו כמות בנוסף אני עושה דיאטה ואוכלת 1,500 קלוריות ביום השאלה היא: אם אני אוריד את כמות ההתעמלות ל- 3 פעמים ואוכל אותה כמות קלוריות (1,500) אני אעלה במשקל?? האם הגוף התרגל כבר לאותה הכמות של הספורט??

אלי ו.

New member
המצב הנוכחי מה כיוון המשקל

האם את יורדת/עולה/שומרת על משקל קבוע? אם את במשקל קבוע, אז ירידה בהתעמלות עם אותה תזונה יכולה לגרום לעליה במשקל. יכול להיות גם שאחרי כמה שבועות הגוף יתרגל ויחזור למשקל קבוע. אם את מורידה את האירובי, הייתי ממליץ להכנס קצת לאימוני כח ("חיטוב") כך אם המשקל יעלה, לפחות הרוב יהיה שריר, שיעזור לך להעלות את קצב חילוף החומרים.

alice21

New member
תודה אלי , הסיפור הוא ככה

כרגע אני רוצה לרדת במשקל האם לא בריא בשבילי לעשות כמות כזו ענקית של ספורט כי הגוף יתרגל? אני צריכה למתן ל- 3 פעמים בשבוע?

alice21

New member
אופס, הסיפור ככה

עד לפני 7 חודשים הייתי 67 קילו וירדתי 15 קילו , עסקתי בספורט הרבה מאז אבל לפני חודש עליתי 4 קילו בשבוע בגלל שהגוף התרגל לכמות הספורט והפסקתי את הספורט ואכלתי אותה כמות... כעת אני רוצה לרדת יותר

אלי ו.

New member
יש לך כמה אפשרויות

1) להוריד בתזונה, זה יהיה קשה כי כבר עכשיו את לא אוכלת הרבה, הורדה ל 1200 קלוריות סבירה אבל אולי לא תספיק, ירידה ל 1000 כבר מסכנת את בריאותך. 2) להוסיף אימונים אירוביים, את זה כבר עשית, והרבה. ונראה לי שאת לא מעונינת להמשיך בקצב הזה. 3) להעלות את המטבוליזם, לתקופה מסוימת ואז להמשיך בדיאטה. זה נעשה ע"י הגברת אימוני הכח, והעלאת הקלוריות. כן, עולים קצת במשקל, אבל אחר כך הדיאטה הרבה יותר אפקטיבית. רצוי מאוד, להעזר בתזונאי ספורט. בפורום המליצו כמה: ד"ר קובי עזרא, יאיר להב, יאיר קרני. בהצלחה.

למעלה