שאלה...

Yaara77

New member
כמו שאמר הרופא שלי

שבדק אותי אחרי "המנתח הזה ממש גאון". והוא עצמו מנתח מוכשר ביותר.. חיבוקים יערה

מיכל0202

New member
שאלה...

כמה טרנסיות יש בארץ? בתמונה תיראו את תאילנד היפייפיה

Yaara77

New member
קבוצה חדשה ביאהוו

Dr_s_club - קבוצת מפגש לכל בוגרות ד"ר ספורן, ונקודת מידע לכל המתעתדות להגיע לשם. חיבוקים יערה

מיכל0202

New member
גם אני אהבתי!!!!!../images/Emo8.gif

בתור אחת, נותחתי אצל ספורן עשיתי חקר שנים איזה רופא הכי טוב מסתבר שהוא דר' ספורן (מתאילנד) הכי טוב והכי שווה. חולה על הדר' שלי נשיקות ספורררררררןןןן

מיכל0202

New member
טוב אז........./images/Emo160.gif

טוב אז לכל אלה שסקרנים לדעת מיהו הרופא בבקשה כתובת האתר שלו בו תוכלו לראות את הקליניקה הפרטית של דר' ספורן (בתאילנד). הרופא מנתח ניתוחים שונים כגון: SRS, FFS כלומר,SRS (שינוי מין מזכר לנקבה), FFS (כל סוגי ניתוחי פנים). באתר גם יש הצאת מחירים (אני חייבת לצין שהמחירים מאוד זולים יחסית למערב). WWW.SRS-THAILAND.COM

natali0106

New member
זהו לא מבט מהקליניקה אלא...

מיכל עלייך להיות קצת יותר מדוייקת זהו לא מבט מהקליניקה אלא מבית החולים.

natali0106

New member
יש לציין שזו לא העוזרת אלא...

יש לציין שזו לא העוזרת אלא המנתחת, יש ימינו של ד"ר סופרון.

Yaara77

New member
למען הדיוק

זו איננה מנתחת - רק ד"ר ספורן מנתח זוהי אחות חדר ניתוח - אחת משתיים שיש לו והיא מומחית בהוצאת תפרים בעדינות .... אם כי גם וואאניי ממש אמנית בזה חיבוקים יערה

natali0106

New member
את וואני אני ממש לא סבלתי!!!

את וואני לשם שינוי אני בכלל לא אהבתי, גם לא אני, גם לא המלווה שלי, גם לא טלי השמנה שרה שם... היא ניסתה תמיד לתמרן ולתחמן אותנו בכל מיני דברים. חוץ מיוואני כל הצוות פשוט מושלםםםםםםםםםםםםםםם במיוחד איי (ששמעתי שהיא כבר לא עובדת שם...)

Yaara77

New member
חולקת עלייך

היא נהדרת ומסורה ורק מקפידה על הטיפולים שצעירות לא כל כך אוהבות לקיים כמו שצריך :) לקשישות קפדניות כמוני היה יחס חם ומחמיא ממש אפלייה חיבוקים יערה

natali0106

New member
אין קשר לצעירות או קשישות.

אין קשר לקשישות או צעירות, לנו היא נתנה הרגשה רעה, היא ניסתה לתחמן אותנו בכמה דברים מכוערים... נדבר על זה שניפגש סוף סוףףףף נווווווו מתי נפגשים כבר?????? הבטחת.....

natali0106

New member
ד"ר סופרון נחשב...

ד"ר סופרון נחשב לבין המנתחים הכי טובים בעולם, אני גם נותחתי אצלו ובחינה של רגש אני מאוד מאושרת, מבחינה איסטטית אני גם מאוד מרוצה, אבל אל לנו לשכוח!!! ההחלמה מהניתוח של ד"ר סופרון מאוד מאוד מאוד קשה בניגוד לאירופה או ארה"ב. יש המון הסברים וסיבות לכך. שאיני מתכוונת כרגע לספר אותם לכולם, מי שירצה באמת לדעת מוזמן לכתוב לי או לאחת הבנות למייל. בהצלחה...

למעלה