שאלה

כוכב321

New member
שאלה

מענין אותי לדעת האם כאשר פורסים קלפים אוטומטית הם מסוגלים לקלוט את הלך הרוח של השואל? והאם פריסה יום יומית יכולה להשתנות מקצה לקצה? אשמח לתשובה יום טוב יקירות

צ ל י ל 8

New member
אני מאמינה בפריסה אוטומטית ../images/Emo22.gif

עבורי היא עובדת טוב. (אם את רוצה קיים מאמר בנושא באתר של אורי רז). למה כוונתך ב: "והאם פריסה יום יומית יכולה להשתנות מקצה לקצה?"

צוף3

New member
הי כוכב

לא הבנתי את שאלתך הראשונה לגבי "הלך הרוח" של השואל. את מוזמנת לקרוא את מאמרו של אורי רז באתרו על פריסות ממוחשבות ולמה הן עובדות בעיניו. גם את שאלתך השניה לא ממש הבנתי, מה פירוש "להשתנות מקצה לקצה"? ומהי הכוונה בפריסה יומיומית? שליפת קלף אחד מהחפיסה או פריסה כוללת?

כוכב321

New member
קראתי

קראתי את המאמר של אורי רז. ובכל זאת מענין אותי מה אתן חושבות והשאלה שלי היתה האם מצב הרוח של השואל משנה את פריסת הקלפים כמו כן האם אתן ממליצות לעשות את אותה פריסה כל מספר ימים ולראות האם חל שינוי כלשהוא? תודה

צ ל י ל 8

New member
זה היתרון הגדול בפריסות ממוחשבות

ש"מצב רוחו של השואל" לא מושפע ולכן הקלף היומי מראה את הלך הרוחות ללא התערבות "מצב הרוח. לא ממולץ לעשות את אותה פריסה מדיי כמה ימים!!!!! אם עשית פריסה אחת והגדרת זמן מסויים (לדוגמא חודש), עלליך להמתין את כל אותו משך הזמן עד לפריסה נוספת באותו נושא, אלא אם כן השתנה משהו מהותי ויכול לשנות את הלך הדברים..

צוף3

New member
תשובתי ../images/Emo142.gif

אני באופן אישי מעדיפה לערבב לעצמי את הקלפים ולבחור אותם מתוך החפיסה. גם שיושב מולי שואל חשוב לי מאוד שהוא יחזיק בקלפים, ייתחבר אליהם ויבחר את הקלפים. למרות העדפתי האישית, אני חושבת שפריסות ממוחשבות הן מצויינות, ושבגדול בדיוק כפי שאת בוחרת באופן אקראי מספר קלפים מתוך החפיסה כך גם נבחרים עבורך מס' קלפים באמצעות המחשב. אין בזה כל פסול. אני מאוד לא ממליצה לעשות את אותה הפריסה כל כמה ימים אלא רק אם התרחש שינוי במצב השואל שקשור ישירות לנושא הפריסה.

צוף3

New member
צליל - אולי תפסיקי להקדים אותי בדקה

כל הזמן??? רוצה תחרות, קבלי תחרות :)

צ ל י ל 8

New member
היכון, הכן, צא ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

מותק, תהיי יותר זריזה על המקלדת, או שתעשי "refresh" שניה לפני...

כוכב321

New member
חמודות

תודה חמודות אהבתי את התחרות שלכן ותודה על התשובות

כוכב321

New member
לימוד

שאלה נוספת היכן ניתן ללמוד קריאה בקלפי טארוט.? באיזור צפון הארץ תודה

למעלה