o.k. details
כמו שציינתי לעיל : אמא שלי ואמא שלו בנות דודות! (סבתות אחיות) הקשר שנשמר עם המשפחות שלנו הוא חזק ממה ש"אמור להיות"- סה"כ הוא די -רחוק משפ'. מגיל קטן (כן גם אני מיטלל) אהבתי אותו וחשבתי שהוא נראה ממש טוב.... רק בשונה ממך מיטל ככל שגדלנו ההרגשה גברה.... המשפחות שלנו נפגשות מעט מאוד פעמים (ראשל"צ-באר שבע)... וכל פעם שראיתי אותו החסרתי פעימה..... ככה- ביום שני בצהריים סבא שלו נפטר
הוא היה חייב לחזור הביתה (מהשטחים בצפון-צה"ל) להלוויה למרות שהיא התקיימה רק ביום ג' (אחד הבנים צריך לחזור מקנדה). קיצר: ב20:00 אני מקבלת טל' ממנו והוא עדיין העפולה ואין מצב שהוא יספיק להגיע לב"ש באותו הערב....כמובן אמרתי לו שיבוא לישון אצלנו בבית......... הוא בא אכלנו,שתינו,צחקנו היה סבבה... ואז...הולכים לישון (כן ביחד)...... היינו מאוד צמודים (סרגל 15 ס"מ - יותר צמודים) ודיברנו ודיברנו... כל הלילה---היה כ"כ כייף לא שמנו
שהזמן עבר ושפתאום יש אור בחוץ.. וכשהסתכלנו בשעון היה 6:20 (צריכים לקום עוד 10 דק') הוא מקסים, מדהים, פשוט יחיד במינו......... הקפצתי אותו לתחנת רכבת ואז נתנו נשיקה (בלחי) לשלום... המשכנו לדבר ...ואז צעקתי עליו שהרכבת יוצאת עוד 5 דק' והוא יאחר... אז בשנייה ובחטף נתנו נשיקה קלה בפה והוא הלך........... בצהריים הוא צלצל אליי......אמרתי לו שיהי לי ממש כייף איתו, והוא אמר שגם לו היה כייף איתי...... אמרתי לו שאני לא מפסיקה לחשוב עליו ושזה מוזר ואני לא מבינה את זה. והוא אמר "אנחנו נדבר על זה".....בבבבבבבבבבעעעעעעעעעע....... הוא גם אמר שהוא צריך לחזור לשטח בסופ"ש ואם יהיה לו זמן הוא יעבור בראשל"צ...... אתמול צלצלתי אליו והוא לא ענה לי ולא חזר אליי עד היום....... אני ידעת שאני צריכה לרדת מזה .....FUCK איך???????????????. WOW זה היה ארוך ומשחרר...........