שאלה....

שאלה....

האם – אביר גביעים אני – 5 מטות צריכה - מגדל להשאר – 10 חרבות בלונדון – 8 גביעים או לחזור לארץ - מלכת גביעים בשנה הקרובה? – 5 גביעים סכום – 8 מטבעות רקע: אני נמצאת בלונדון כבר שנה וחצי ללימודים. זוהי תקופה קשה מאד כרגע, עם המון קשיים אובייקטיביים. מאידך, אני חוששת שאם אחזור לארץ לא אוכל להשלים את לימודי. מה אומרת הפריסה?

והוספתי גם....

לא יודעת אם זה עוזר - אבל שאלה משלימה מבחינתי: האם – 3 חרבות הדוקטוראט – מלכת גביעים יגמר בהצלחה – כוכב בעוד שנתיים? – מוות סיכום - קוסם

צוף3

New member
שוב הי

שאלת למעשה שתי שאלות באותה הפריסה: האם הוא ייגמר, והאם בהצלחה. אני לא אוהבת שאלות המנוסחות כך, בצורת "האם". זהו למעשה ניבוי לשמו וזה מטיל את כל האחריות על דברים שאינם תלויים בך כלל כשלמעשה הדוקטורט תלוי אך ורק בך. את יכולה לשאול: מה הפוטנציאל שלי לסיים את הדוקטורט בשנה הקרובה (4 קלפים + סיכום) או: מה אני צריכה לעשות כדי לסיים את הדוקטורט בשנה הקרובה (6 קלפים + סיכום) אם יש לך ידע בקלפים, תני גם את פרושך לפריסה. בהצלחה

כהמלצתך

צוף יקרה - הנה פריסת השאלה על פי ניסוחך מה – יום הדין אני - אוהבים צריכה לעשות - שוטה כדי לסיים – נער חרבות את הדוקטורט- אס המטות בשנה הקרובה - צדק סיכום – העולם מכיוון שאני לחלוטין חדשה בנושא טארות, אבל אם נסיון בדברים אחרים בחיים, אנסה לפרש על פי האתר של יואב, ואכתוב כאן בתגובה נוספת מה אני חושבת. בכל מקרה אשמח לקרוא את הניתוח שלך ולהאיר את עיני. תודה, Lost, or maybe Lust, but for sure not least, at last

זו הקריאה שלי - ותקני אותי אם אני

טועה.... התייחסתי לפרשנויות באתר של אורי רז, ואצל בן-דב וזה הסיכום של הקריאות יש לי שאלה: האם עלי לייחס כל קלף באופן מדוייק ביחס למילה בשאלה או להעריך את האוסף בצורה יותר כללית? אני נוטה לראות כאן פריסה מאד חיובית - למרות שכפי הנראה יש רמז גם למאבק עם החוק=שלטונות האוניבסיטה על המבנה, שכנראה גם משפיע על היכולת לסיים במהלך חלק השנה........ אבל - יחד עם זאת אני רואה שהפריסה מעודדת כיוון לא שגרתי והצלחה גדולה בסוף. ייתכן עימות עם שלטונות האוניברסיטה על צורת הדוקטוראט (צדק) מכיוון שהוא כתוב באופן לא שגרתי (שוטה, אס מטות) וצריך לשכנע את המימסד בתקפות השיטה שאני מציעה. אבל אני מאד שלמה ועומדת לחלוטין אחרי הגישה שלי, ונראה, לפחות על פי הקלפים, שהכיוון הלא-שגרתי יוכיח את עצמו לטובה, ושאוכל לשכנע בצידקתי, גם את המערכת השיפוטית. מה דעתך?

צוף3

New member
הי שוב.

מה – יום הדין אני - אוהבים צריכה לעשות - שוטה כדי לסיים – נער חרבות את הדוקטורט- אס המטות בשנה הקרובה - צדק סיכום – העולם קודם כל, קלף הצדק שיצא במילים "בשנה הקרובה" הוא יחסית מעודד. הוא בא לרמוז לך על כך שתוכלי לסיים את הדוקטורט, אך יהיה עליך להיצמד לכללים בקפדנות וזה לא יהיה לך קל. השוטה במילים "צריכה לעשות" בשילוב קלף הצדק באים לציין שעלייך להשתחרר ולהפסיק להיות בלחץ מהנושא הזה. יש בך כבילות מסויימת שגורמת לך להיתקע ולעמוד באותו המקום. השוטה בהחלט יכול לסמל כפי שפירשת את את העובדה כי את מתעקשת ללכת בדרך שלך בדוקטורט ומאמינה באמת ובתמים שזהו הדבר הנכון לעשותו. את מצויה בדילמה (האוהבים) לא קלה, וייתכן כי דברים אחרים בחייך נוטלים ממך כרגע את היכולת הממשית להתעמק אך ורק בדוקטורט. יש דברים המסיחים את דעתך. הדילמה נובעת כפי הנראה מהתעקשותך להיצמד למבנה העבודה הקיים ולא להתפשר. קלף יום הדין כמבוא לשאלה מסמל את רצונך הכנה לעשות את העבודה בגדול ובדרך שלך. את מאוד מאמינה בעצמך ובטוחה כי הדוקטורט יהיה מצוין. נער החרבות מסמל את העובדה כי עבודתך אינה בשלביה הראשונים והרעיון מאוד מגובש בראשך. נותרו קשיים רבים (כמו העימות על המבנה מול האונ') אולם הפתרון בעיניך ידוע. אס המטות בא גם הוא לעודד אותך להמשיך בדרכך ולדבוק בה כי היא הנכונה. הוא מסמל אפשרות לפריצת דרך שכפי הנראה תושג במהלך השנה הקרובה בנושא הזה ומסמל את המקוריות הרבה שבדוקטורט שלך. קלף הסיכום הוא היפה ביותר שיחלת לבקש כסיכום כולל לפריסתך, והוא מבטיח לך למעשה כי כי תצליחי, ובגדול. את תנצלי את הפוטנציאל הטמון בך ותשכילי להשתמש בו. זהו קלף חיובי הפותח אפשרויות להצלחה בגדר" "הכל פתוח בפנייך". זו פריסה מאוד חיובית ואופטימית הקוראת לך במלוא מובן המילה ללכת אחרי האינטואיציות שלך ולהילחם על דרכך מתוך ידיעה כי זה לא יהיה קל אך יהיה שווה את המחיר. בפריסת שאלה אמורים לתת דגש למיקום הקלף מול המילה/ים שבעמדה, אך כמו בכל פריסה יש לעשות את השילובים המתבקשים מצירופי הקלפים ברצף. אני מתייחסת לקלף הראשון (ה"מה") כקלף המבוא לשאלה, כרקע ולקלף הסיכום כלקלף המדבר על הפוטנציאל והכיוון הכללי. לעיתים אני עושה את החיבור בינהם ומכך מסיקה האם הדרך נכונה או שיש לשנותה. מאחר ואת לומדת כעת את פירושי הקלפים, ציינתי כיצד הגעתי לפרשנות שלי ועל אילו קלפים הסתמכתי, מקווה שזה עזר לך. אז יאללה, אחות - לשבת על הטוסיק ולהשקיע בעבודה, הפריסה צריכה למלא אותך במוטיביציה ובאנרגיה חיובית!!! בהצלחה :)

תודה צוף, ושאלה קטנה

מדוע נער החרבות מסמל כי איני בהתחלה (זה נכון אבל איך זיהית את העניין?) תודה!

צוף3

New member
הי שוב

אביר החרבות היה מסמל את הפוטנציאל, והנער את השלבים ההתחלתיים. לגבי הדוקטורט שלך ספציפית, קראי לזה זיק של אינטואיציה... :)

Femdom

New member
נראה לי די ברור

קלף הסיכום, המכשף (אני מעדיף לא לקרוא לדמות בקלף מכשף כי קוסם זה אחד שעושה טריקים והדמות בקלף היא מכשף אמיתי), הוא אולי הקלף הכי חיובי בחפיסת הטארוט, ומשמעותו הצלחה גדולה.

צוף3

New member
ושוב, שי.

כפי שאמרתי, אחזור ואומר. הפריסות אינן פריסות קלף יחיד ואינך יכול לקבוע על סמך הופעת קלף אחד בפריסה הנחשב בעיניך לחיובי או שלילי את מהותה של הפריסה כולה. יש לעשות את השילוב בין כל הקלפים. לכל קלף יש משמעות שלילית וחיובית, ואין דבר כזה: "הקלף הכי חיובי בחפיסת הטארוט".

צוף3

New member
בוקר טוב.

לגבי פריסתך הראשונה - את צריכה לחזור לארץ, אולם לא בשנה הקרובה. ניכר כי ישנם דברים לא סגורים בלונדון ועלייך להשלימם בטרם תחזרי ארצה.

שאלה חדשה...

קבלתי הזמנה למסיבת אנטי-ולנטיין שפרושה - מסיבת מפוכחים וסקפטים, שמסתייגים מלבבות אדומים ושקיעות ורודות... נורא בא לי להזמין את הלשעבר שלי (שאיתו חגגתי ברומנטיות יתרה את הולנטיין הקודם, ושאליו אני מתגעגעת לפעמים...) ויצאה פריסה כזו: האם – 7 חרבות אני - אביר גביעים צריכה - 7 מטות להזמין – הכהן הגדול את איקס - 7 מטבעות לאנטי-ולנטיין – 6 מטות סיכום – כח תודה!

למעלה