שאלה..

Natali s

New member
שאלה..

אני כרגע בכיתה י'א ואני מעונינת לעשות שנת שירות. אני לא חברה בשום תנועת נוער וכבר ביקרתי באתר של השנת שירות. עכשיו השאלה שלי היא כזאת, לא שיש לי בעיה עם זה, אבל יש מקומות בשנת שירות שבהם לא צריך לחיות בקומונה
או שבכל מקום התנדבות בשנת שירות גרים בקומונה

Natali s

New member
אה.. ועוד שאלה..

באתר לא עולה לי ה"תנאי השתתפות" אז מה הם התנאי השתתפות בשנת שירות?

kedeman

New member
לא ראיתי מקום בלי קומונה

זה הצורת חיים הכי נוחה גם כי להיות לבד בקומונה (או בדירה) זה יותר משעמם וגם זה עולה יותר - צריך להשקיע כסף על אדם בודד וגם כי קומונה יכולה לתמוך בך (מצד שני גם להרוס) אני חושב שהתנאי השתתפות שונים ממקום למקום במקום אחד תצטרכי להדריך קבוצות, במקום אחר להנחות, במקום אחר ללמד (כמו שבטח אפשר לראות אני התעניינתי בעיקר בשנות שרות "מחנכות") בעיקרון לכל שנת שרות יש זמן, בד"כ סוף שבוע שבהם היא פותחת זמן לשאלות ולברור פרטים אני ממליץ לך שנה הבאה כמה שיותר מוקדם להתחיל ליצור קשר עם שנות שירות שונות ולהתחיל לדבר איתן אני נזכרתי קצת אחרי חנוכה ופספסתי כבר כמה ימים כאלה

נראה לי שהם צודקים אבל

אם את לא בקטע של קומונה אז יש מקומות שהמקום של הקומונה פחות מורגש או שיש לו פחות מקום בשנה אז את יכולה לנסות משהו כזה........

kedeman

New member
או לחילופין

כשיש הרבה מאוד אנשים ואז זה יותר מקומונה בבתי ספר שדה זה ככה אם אני לא טועה וגם במכינות זה עדיין קומונה אבל מאווד מאוד גדול

למעלה