שאלה :

ihovav

New member
שאלה :

אני צריך חומר על קבצי JPEG ו TIF - איך אני יוצר כזה קובץ, איך אני מטפל בו וכ"ו... כמו"כ - כל מי שיכול לתת לי חומר על מערכת הפעלה WIN CE ועל פאלמים למיניהם (מערכות הפעלה ושימוש בפונקציות מערכת) - זה יהיה לעזר רב אני מעדיך חומר כתוב - אבל גם אתרי אינטרנט יעזרו לי תודה מראש לכל מי שיעזור

yair24

Member
מה המצב חובב?

אני לא יודע אם זה מה שאתה מתכוון אבל קבצי TIF אפשר לפתוח בעזרת תוכנה שנקראת IMAGING הנה ניסיתי לצייר פה תמונה אני אנסה לעלות לך אותה התוכנה נראית לי די קלה ללמידה ראיתי שאפשר ליצור גם קובץ JPG בעזרת התוכנה IMAGING אבל אני תמיד יוצר קבצי JPG בעזרת צייר של WINDOWS אם יודעים להשתמש בו אפשר לצייר שם דברים לא רעים בכלל יאיר ואל תשכח לבקר אותי באתר שלי יש לינק למטה זה נפתח בחלון חדש אז אתה מוזמן ללחוץ עליו אה ועוד משהו אחרון מה עם עבודה יש משהו? לי לא!

ihovav

New member
נכון - אבל...

אני צריך לדעת איך אני "מטפל" בקבצים האלו ע"י API או פונקציות אחרות לא ע"י תכנית חיצונית אני כותב תכנה שתוכל לטעון קבצים מהסוג הזה - ולבצע עליהם סריקה כדי לאתר כל מיני דברים בתמונה אני לא יודע אם זה אפשרי אבל אני מעריך שכן - לכן אני מחפש בכל מקרה - אני צריך פירוט של פונקציות או מראי מקום בהם אני אוכל למצוא חומר בנושא שוב - אני לא מחפש תוכנות מובנות - אלא לכתובאת התכנית בעצמי

למעלה