שאלה...

doronf65

New member
מנהל
מנסיון...

תוך שבוע-שבועיים מהרגע שנכנס לארה"ב עם הניירת הנכונה, הוא יכול לקבל SSN מה שיאפשר לו לקבל שכר. זה מתייחס למי שעשה את תהליך ההגירה מהארץ, לא AOS. דורון

דורון

ואם הוא מתחתן איתה כשהוא כבר בארה"ב אז כמה זמן מהרגע שהם נישאים? תודה עך התגובה המהירה...

doronf65

New member
מנהל
אין לי נסיון אישי בזה

חכי לתשובות מחברים אחרים בפורום.אבל מהכרת הנושא, זה לוקח הרבה יותר זמן. חודשים עד שנתיים אפילו, לעומת 4-16 שבועות מהארץ, ואם 4 או 16 בעיקר תלוי בך. מארה"ב צריך לעשות תהליך ארוך של AOS (adjustment of status(' , וזה תור ארוך מאוד, וגם תלוי בעומס על המשרד האזורי, כלומר ייקח זמן שונה בכל אזור בארה"ב. בהצלחה בכל מקרה. דורון

doronf65

New member
מנהל
הערבה

תבדילי בין המינוחים להתחתן לעומת "לעשות את תהליך ההגירה". להתחתן אפשר בכל מקום, אבל השאלה איפה את מניעה את תהליך ההגירה. לדוגמה, התחתנתי עם אשתי בארה"ב כתיייר, חזרתי לארץ, עשיתי הגירה מהארץ וחזרתי מסודר לארה"ב. דורון

אוקי.... אז ככה../images/Emo163.gif

בחור אוסטרלי שוהה בארה"ב ובמהלך ביקורו כאן פוגש בחורה אמריקאית והם נישאים כששניהם נמצאים בתוך ארה"ב הוא על שהיה כאן של 3 חודשים (ללא צורך בויזה - חוקי אוסטרליה). מה הלאה? מה אורך התהליך?

saritoosh22

New member
אם הוא מעוניין להישאר

ניגשים לעו"ד שמטפל בהגירה, שם מקבלים הסבר מדויק, איזו ניירת צריך להמציא ומהו אורך התהליך, נפרדים מכמה מאות דולרים לטובת העו"ד ועוד כמה מאות נוספות לטובת אגרות וישנים טוב בלילה, כי מישהו מקצועי מטפל בך.

אפרת ר

New member
תלוי איפה בארה"ב

בכל מקום יש עומס שונה... אני הגשתי ניירות בשיקגו, עברו מאז 3 חודשים ואין לי עוד אישור עבודה שזה הדבר הראשון שאמור להגיע... לפי הערכת מהאתר של משרדי ההגירה אני אחכה עוד חודשיים או שלושה עד שזה יקרה, ועד שתיים לגרין כארד.

amits6

New member
או ניגשים למשרד ההגירה ועושים לבד

הכי קל והכי זול ללכת למשרד ההגירה הקרוב לביתך ולוקחים את הטפסים או מורידים אותם דרך האתר של BCIS ועושים הכל בכוחות עצמך. הטפסים ברורים והזמן שמחכים הוא אותו זמן בלי שום הבדלים של עו"ד או לא.

saritoosh22

New member
אנחנו הגשנו בקשה בארה"ב

שנה ושלושה חודשים מרגע הגשת המסמכים ועד לקבלת גרין קארד. שלושה חודשים לקבלת אישור עבודה. אבל, אני מבניה שזה משתנה מאיזור לאיזור, לפי רמת העומס שיש על משרד ההגירה המקומי.

doronf65

New member
מנהל
וקחי לינק...

http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=456&msgid=26638657

למעלה