שאלה

t.man

New member
שאלה

קיבלתי אתמול את המשחק מקס פיין... התחלי לשחק והגעתי לבנק שבאחד החדרים יש דינמיטים על השולחן.... לקחתי אותם ואני לא יודע איך להפעיל אותם.... ואם הם לא הדרך לכספת... אז מה כן כי אני במן מבוי סתום כזה.... ובעצם מה אני צריך לעשות... אני כבר מצאתי את אלכס וירו בו. וכמו שאתם יודעים לי קשה לחשוב, אז אני מבקש את עזרתכם, בתודה T.M@M

BiGuy

New member
אז ככה...

אם פגשת את אלכס וירו בו, אז מאה% שהשתמשת בדינמיט. אחרי שירו באלכס, לך טיפה אחורה, ותראה מעבר עם השלט Exit מעליו. יהיו כמה רעים, תהרוג אותם, ותמשיך כל הזמן דרך המעברים מעליהם כתוב Exit. בסוף תגיע אל מחוץ לRosco Street Station, והנה, נגמר השלב... מקווה שעזרתי.

t.man

New member
לא ממש....

אני התחלתי את המשימה ואז הלחתי לאיזה מקום אחד וראיתי שוטר מת ואז שלפתי את האקדח וכשהתחלתי ללכת קדימה ופתחתי איזה דלת אחת ראיתי את אלכס יושב מפוחד ואז הוא התחיל לעקוב אחרי והוא באיזה שלב מסויים פתח דלת אחת ואז מישהו עמד מאחורי הדלת וירה בו בו עם שוט-גן ואז אני נכנסתי לחדר לא היה שם אף אחד פתחתי עוד דלת ואז התחלתי להורג מלא אנשים.... בקיצור תעשה טובה ולפחות תגיד לי איך משתמשים בדינמיטים? כי אני בתוך מקום כזה שיש בו 4 דלתות אני נכנסתי מאחת שהיו בה בערך 5 אנשים שירו עליי בשתי הדלתות האחרות מצאתי בראשונה את הדינמיטים ובשנייה מצאתי מסמכים שאמרו שהם מסווגים ושהם של המאפיה.... (אני חושב) ויש לי עוד דלת אחת שאי אפשר לפתוח אותה ואני מנסה לפוצץ אותה ואני לא יודע איך.... והכל בתוך בנק וכתוב מעל כל דלת כזאת כספת סי או כספת איי תעשה טובה ותעזור לי!!!!!

צוחה

New member
למרות עברינו המפוקפק

לגבי מקס פיין אני אעזור לך בכל מקרה כי אני בנאדם נחמד !!! מחוץ לכספת (אם אני לא טועה, קומה מתחת) יש דלת שמחוברים אליה חומרי נפץ ואתה לא לקחת דינמיטים אלא לקחת את ה detenator (מה שמפעיל את הדינמיטים) בקיצר תמצא את הדלת עם הדינמיטים עליה ותתקין את עליה את ה DETENATOR

t.man

New member
תודה לך צוחה למרות ש....

אני כבר בפרק 8 שרק עכשיו התחלתי אותו....

t.man

New member
אבל יש לי עוד שאלה קטנה....

כמה חלקים יש למשחק ולכמה הוא מחולק... חלק 1 פרק 8 (שם אני נמצא) אני מניח שאני דיי רחוק מהסוף אבל עדיין.... מתי הוא נגמר?

צוחה

New member
תשובה

ישנם 3 חלקים (PART) ובכל חלק יש בערך 9 פרקים (CHAPTERS)

BiGuy

New member
אז זהו, ש...

התבלבלת... אלכס הוא לא האיש המפוחד שהורגים אחרי שהוא פותח לך את הדלת, אלכס הוא הבוס שלך. האיש הזה הוא סתם מאבטח בתחנה. את אלכס פוגשים לקראת סוף השלב, ואז הורגים אותו...

t.man

New member
כן את זה הבנתי כשראיתי את הקיר...

מתפוצץ... וכשדפקו לאלכס כדור בראש....

t.man

New member
אבל מה קורה בחלק השני אני הגעתי....

אליו ואין לי נשקים ואין לי כלום חוץ מהמחבט בייסבול. ואני פצוע נואשות!!!! מה קרה שם?

צוחה

New member
מה ? אין לך סרטים ? חחחחחח

אתה צריך להסתדר עם המקל בייסבול

t.man

New member
מזה?!?!?!?!?!?!? עם מחבט קטן ו.....

מזויין אני צריך להרוג 20 איש?!?!? מה אני רובו-קופ?!? זובי!!!!!!!!

צוחה

New member
יש טריק אבל בנאדם .......

תנסה לחשוב קצת לבד זה לא כזה קשה

t.man

New member
בוא´נה! אני מתתי 8 פעמים בפחות מ...

20 דקות אני רץ ומרביץ!

צוחה

New member
טוף נווווווו

תכנס בדלת ותדאג שלפחות איש אחד מהרעים יראה אותך תחזור לדלת שבאת ממנה ותעמוד לידה (אבל בתוך החדר שהתחלת את השלב) ותתחיל להרביץ הם יבואו ויקבלו מכות וימותו ואז אתה תיקח את כל כלי הנשק שלהם

PULSAR

New member
נראה לי שאתה פשוט לא מנוסה מספיק...

לא מתחילים עם MAX כמשחק ראשון בג´אנר... כל השאלות ששאלת הן חלק מהכיף של המשחק... אתה יודע.. לחשוב ולמצוא פתרונות בעצמך.. זה לא תמיד קל אבל אתה יודע.. החיים לא קלים!!! אז תנסה קצת לפני שאתה מרים ידיים. הנה טיפ קטן שגיליתי בעקבות הדמו של MAX PAYNE לפעמים הבעיה הכי מורכבת נפטרות בצורה הכי פשוטה שיש.. זה הרבה פעמים מקשה עליך אבל זה כל הכיף. לגבי מה שאמרת... 20 דקות אתה רץ ומרביץ.. זה אמנם חלק ניכר מהמשחק אבל ממש לא כולו. בהצלחה!!!

t.man

New member
זה כבר לא משנה הגעתי לפרק השני....

אני השגתי מהרעים שם אקדח והתחלתי לירות בהם..... ועכשיו אני מחפש דרך לעבר דלת מוזרה כזאת אבל אני חושב שאני יודע מה לעשות....

למעלה