שאלה..

k a b o o k

New member
שאלה..

שלום לכולם
יש לי שאלה..: האם אפשר להתגבר על טמפרטורות קיצוניות ועל כמויות משקעים קיצוניות
כן/לא
+הסבר. בבקשה..
בנוסף, אני צריך להביא קטעי עיתונות (מהעיתון או מהאינטרנט) הקשורים בדילמה הזו. אז, בבקשה, תעזרו לי
תודה מראש.

shagam11

New member
קישורים שיעזרו לך למצוא תשובה../images/Emo26.gif

ב ה צ ל ח ה!!!

k a b o o k

New member
זה מצויין../images/Emo70.gif../images/Emo36.gif

וזה בהחלט עזר לי למצוא תשובה לשאלה
אבל אני מחפש קטעי עיתונות, מהאינטרנט.. מאתרים כמו: ynet,nana,walla,tapuz או מהעיתונים.. חיפשתי בכל העיתונים של השבוע ושל שבת, ולא מצאתי
תוכל לעזור לי בזה

בטח שמצאת.

תמונות של ילדים נחמדים עטופים בביגוד חורפי ומשחקים בשלג. או לחלופין חילים אמיצים בחרמוניות ונעלים קנדיות. בני אדם מתגברים על טמפרטורות קיצוניות על ידי לבוש חם ומבודד. ששת

k a b o o k

New member
נכון...

אבל אני צריך תמונות/כתבות הקשורות בטנכנולוגיה המפותחת (מזגן, תנור, מאוורר וכ'ו..) בבקשה, תעזרו לי, זה מאוד דחוף!!!!! אני צריך להביא למורה למחר (יום רביעי) תודה מראש.

k a b o o k

New member
מצטער שאני כל הזמן אומר שזה..

לא טוב!. כי אני לא צריך תמונות (אין לי בעיה לגבי תמונות) אני צריך כתבה שתכיל משפט כמו: "המזגן הטוב ביותר המתאים לימי החום הקשים והמציקים".. משהו בסגנון כזה.. בבקשה... תודה.

טכנולוגיה ישנה -חדשה להתמודדות .

ששת שיחק בשלג הירושלמי. הוא לבש מעיל ממולא בפוך אווזים משובח. פלומת האוזים כולאת אויר המתחמם מחום גופו של ששת. מעילים אילו הינם אחת מהטכנולוגיות העתיקות ביותר לשמירה על חום הגוף בימי הקור הירושמי . הטכנולוגיה המפותחת הינה בבד הנילון האוטם מפני כניסת מיים . מאמין שאת הדפסת תגובה זו מורתך תשמח לקבל . אם לא תשלח אותה לפה , נדבר איתה . בהצלחה ששת

k a b o o k

New member
תודה רבה לשניכם!!!!

אתם מדהימים, תודה רבה, רבה, רבה.., עזרתם לי מאוד..

אה ..את הטריק של המעיל ..

אתה יכול לעשות לבד ,במה שונה עיתונאי ממך? בזה שהוא עובד בעיתון, נו בסדר. צלם את עצמך במעיל וכפפות כתוב טקסט שנון (רצוי משחק מילים). ותן למורתך. תגיד לה שאם הית מבוגר ב10 שנים בטח הית מפרסם את זה בעיתון שלך... ששת

למעלה