שאלה

מיליח

New member
שאלה

אני אמא לילד שיש לוקלפוט אולי השאלה תראה לכם דבילית אבל אני עושה מעים סקר קטן של עצמי האם גם לילד שלכם יש עצירות רופאה אלטרנטיבית אמרה לי שיש קשר מאד ואני גם ראיתי את זה הבן שלי מהלידה עם גבס ומהלידה עם עצירות (האמת שהוא לא ינק) שהורידו לו פעם אחת את הגבס ליוממים לא הייתה לא בעיה עם יציאה ושוב ששמו לו את הגבס הייתה לו בעיה עד שהסירו לו אותה האם זה נראה לכם קשור דרך אגב פורום נהדר

שלום לך, וברוכה הבאה../images/Emo140.gif

קודם כל, אשמח אם תגידי לי איך לבטא את הניק שלך, או מה שמך, כי אחרת קשה לי לפנות אלייך בשם וזה פחות אינטימי ונחמד. ספרי קצת בן כמה הילד שלך. אין לי מושג ברפואה אלטרנטיבית, אבל השאלה שלך לא מצחיקה. אני זוכרת כשטל בני, היה תינוק (הוא בן שש שנים היום) הוא גם היה עם עצירויות בזמן הגבס והרופאים צחקו עליי בעניין הזה. עכשיו כשאת מספרת, זה באמת מזכיר לי שכך זה היה כשהיה תינוק. היום הוא כבר גדול, ועדיין הוא סובל מעצירויות לפעמים אבל אין לי מושג אם זה נובע מהינקות כשהיה בגבס או שזה כבר קשור למשהו אחר. היכן אתם מטופלים? באיזה בית חולים? האם קלאב פוט קל או בינוני או קשה? האם הוא ילד ראשון שלכם? ספרי יותר ואת מוזמנת גם לכתוב יותר ולהיות איתנו. שלך, יעל

מיליח

New member
שמי

כנראה שלא שמתי לב והשם שלי יצא ככה אז קוראים לי נילי ולבן שלי בן החצי שנה רועי ואני ניסיתי לשנות את השם משתמש אך זה כנראה לא אפשרי דרך אגב שמחתי לראות את כל תשובותיכם המהירות אשמח לדעת אם אתם יודעים איך מתץבצע הניתוח להארכת עקב אכילס בנוסף נראה לכם שילד אם קלפוט רק ברגל אחת צריך גם שני נעליים מיוחדות? ביי

לגבי הנעליים

אני מצליחה לחשוב על סיבה אחת לא להשתמש בנעל המיוחדת גם לכף הבריאה, והיא שבארץ מייצרים רק נעליים "הפוכות" ואולי זה לא נח. סיבות כן להיות עם הנעל המיוחדת הן: 1. חסכוני. א. מישום שמחליפים אותן רק כאשר האצבעות כמעט מתעקלות מעבר לנעל. ב. את משלמת על שתי נעליים מראש. 2. איוורור- בהתחלה התינוק צריך להיות עם הנעליים 23 שעות, אח"כ 18 ואח"כ בזמן שינה. זה המון שעות וטוב שיש איוורור לרגל. בנוסף זה יכול ללחוץ ולא תדעי. לגבי הניתוח, כמו אש"ת (אמא של תותוש), ממליצה בחום לקרא את הסיפור של רחליקה במאמרים. אך את צריכה לשאול את הרופא שלך אם הוא מוכן שתהיו בניתוח, לא כולם מסכימים. ויש גם כאלה שעושים אותו בהרדמה מלאה למרות שאין צורך. עוד דבר הוא שאם יש צורך בניתוח כדאי לחכות עד גיל חודשיים. מקווה שעזרתי עידית

עידית, שכחת את הסיבה העיקרית...

החיבור בין הרגליים מחזיק את הנעליים וכפות הרגליים בזווית המתאימה. פשוט אי אפשר להגיע לזה עם רגל אחת, אלא אם כן בסד מיוחד כמו שהיה לנו (תמונה בגלריות).

חשבתי שהשאלה היתה

האם לשים על הבר נעל אחת רגילה ונעל אחת כמו "צעד ראשון". ככה זה שאני קוראת מהר. בלה בלה בלה. תודה עידית

אוי הגזים

בא לי כבר למות מהם. סליחה על ההתחלה. אבל באמת כבר נמאס לי. אושרי בן חצי שנה ועדיין עם הבעייה. ואכן גם עצירות. הוא יונק אבל כבר כשלושה חודשים עושה קקי רק פעם בשבוע. הרופאה אמרה שאולי יש קשר בגלל שהוא פחות מזיז את הרגליים. הזמן היחיד שלא היו לו גזים היה כשהיו לו שלשולים! בזמן הגבס עדיין לא היתה לו עצירות, רק גזים. שאלה טובה. גם אני הייתי רוצה שיותר יענו עליה.. בורכה הבאה לפורום הנהדר הזה עידית דרך אגב- ממליצה על בייבי קל של הדס. היחיד שעוזר אצלינו.

מה קרה לכם???

מה אושרי סובל הרבה מהגזים??? זה באמת מוזר בגיל חצי שנה אבל אולי תתני לו שזיפים, זה עוזר מאוד ליציאות. אולי פספסתי אבל אושרי לא נולד פג נכון?, כי יש לי חברה שלבן שלה באמת היו גזים עד חצי שנה ויותר בגלל היותו פג? יש לו רק בלילה או גם בבוקר? תרגישו טוב אורית

אושרי נולד בשבוע

36.4 הם נחשבים פגים לפני שבוע 37 כך שהוא נולד פג בכמה ימים. הוא ישן שלושה שבועות, היינו צריכים לנער אותו כדי שיקום ויאכל... אוף זה היה קשה.

ושאלה לגבי מיקום הטיפול

נשמח אם תוכלי לתלות את הפלייר של הפורום במרפאה בה אתם מטופלים? הפורום יכול ממש לעזור להמון הורים וילדים. תודה עידית

לאחר שיחה עם האישה

ליאיר אין בעיה של עצירות בין מגובס בין לא אבל גזים יש ויש .

ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

כפי שאת כבר קראת אנחנו שמחים לקבל כל חבר נוסף לקהילה שלנו
וקצת "מנהלה" - את מוזמנת לכתוב את תאריך הלידה שלך ושל רועי ונצרף אותם לרשימות ימי ההולדת שלנו. כמו כן את מוזמנת להעלות תמונות שלכם לגלריה שלנו. ולספר את הסיפור שלכם ונצרף אותו לשאר הסיפורים שלנו במאמרים. ואת מוזמנת לקרוא אחורה ולגלות הרבה מידע בשיחות שלנו. וכמובן לשאול. נשמח לענות כמיטב יכולתנו. לגבי הנעליים - אם שמים סד אז רק על הרגל עם הק"פ, אבל אם שמים את הדניס בראון (שתי נעליים מחוברות במוט) אז שמים כמובן על שתי הרגליים. לגבי הניתוח - במאמרים יש את הסיפור של מתן שעברה רק לפני כמה ימים את הניתוח ורחלי, אמא שלה, סיפרה לנו הכל ונתנה טיפים חשובים. לגבי העצירות - תותוש ינק ולא היתה לו עצירות, להפך - לפעמים 5-6 פעמים ביום. כל זה בחודשיים הראשונים. אח"כ זה הפך לפעם ב-4-5 ימים אבל זה אופיני לתינוקות יונקים. אז אולי זה מפריך את התאוריה ואולי לא, הרי יש יוצאי דופן בכל מצב. וכמעט שכחתי להציג את עצמי - אני אמא לתותוש בן השנה ורבע עם ק"פ ברגל ימין ולאח גדול יותר בן 4 וחצי.

בוקר טוב, ברוך הבא../images/Emo13.gif

נעים מאוד אני אורית אמא לתמיר בן שנה וחודש עם ק"ב דו"צ את סיפורינו תוכלי למצוא במאמרים. מאוד מעניין הנושא שאת מעלה, כיוון שתמיר סובל הרבה מעצירויות,אבל בגלל שהוא סובל גם מתת פעילות של בלוטת התריס, השלכתי את זה על זה, לכי תדעי.... נשמח לשמוע את סיפוריכם, את גיל הילד ובכלל, מי אתם, כמו שכתבו הבנות,את מוזמנת לכתוב או לשלוח אליי במסר את תאריך הלידה שלו ושלך או אם יש ילדים נוספים. שיהיה לך יום מקסים אורית

למעלה