שאלה

ElinorL

New member
שאלה

למה אלמה לא העיפה את ריטה כמו שהיא אמרה לה? מה קרה בסוף?

אור G

New member
תגובה..

כי יש לה תאומים.. וכמו שהראו בפרק אתמול.. לאלמה עצמה היו תאומים מאבא של אדו ואסטלה! אז היא ריחמה עליה.. שמה את עצמה במקומה.. לאלמה יש לב טוב בסופו של דבר

ElinorL

New member
ורגע, אלמה בגדה באחותה עם בעלה!?

איך היא יכלה לעשות לה את זה? זה עונש מאלוהים שהם מתו! ומה קרה שפדרו סלח לאיריס בסוף? מה קרה היא לא ברחוב? חח

אלינור-מה פתאום?מה פתאום!!!!!

אלמה אמרה בפירוש שהרומן עם אבא של אדו ואסטלה קרה לפני שהוא הכיר את אחותה ולפני שהיא התחתנה עם בעלה הראשון.ל ה י ר ג ע !!!!1 ועכשיו לפרק של היום
לפי דעתי הפרק של היום היה מ צ ו י י ן !!!!1 קודם כל מה שאני ראיתי זאת העובדה שהדמויות מתרככות. ככה זה גם בחיים האמיתיים.כשאתה עובר משבר כשאתה מתמודד עם העבר הלב מתרכך - אתה מבין איך בנית חומות מסבביבך איך הקשית את ליבך ואז החומות מתחילות ליפול ואז יש את הרגעים האלה כמו שראיתי היום. אלמה - עם כל ה- הו-הא שלה בעצם רגישה כמו כולם רק שהחיים "עשו לה את זה" ועכשיו במצב של משבר החומות נופלות.איזה יופי לראות אותה רכה ואמיתית. אלנה-סוף סוף סוף אומרת את האמת לבן שלה.כל הכבוד אלנה!!!! תמשיכי - אבל מתי תספרי לקמילה? פרדי- ילד טוב - נשמה טהורה - הלוואי לכל אמהות ישראל בנים כאלה !!!! אסטלה -כרגיל - טובה ומבינה ואוהבת ומחבקת אדו ההורס-אוהב דיבור ישיר - קצר ולעניין.תגובתו-יפה קמילה -נאבקת בפסימיות = מוכנה ורוצה לחיות היא תנצח!!!! וזהו - הבעל אומר לי שהוא מוכן שעכשיו יהיה מרתון של 13 פרקים בלי לקום מהספה......

אמממ כמה פרקים לעזאזל פספסתי?

איך וילאו נהיה חולה פתאום? מה הקטע עם פדרו ש"ויתר" לאיריס? ואיפה לעזאזל בדיוק אלמה אמרה שזה היה לפני שהוא הכיר את אחותה ?

גודס של אור-מה שלומך?

מקווה שאולי ראית היום את השידור החוזר של אתמול והבנת. הסוס כבר חולה כמה ימים = חולה מאוד. ולא הבנתי "פדרו ויתר לאיריס" מה הכוונה? אתמול הוא דיבר ברכות אליה כי היא הראתה את הצד הרך שלה. בכלל אתמול כולם היו כאלה רכים ואנושיים. אני פשוט נדהמת מכושר המשחק וכושר הבימוי שאני רואה בסידרה. אני מסתכלת על דמות מסויימת ואני יודעת שהשחקן באותם רגעים חושב את מה שהדמות אמורה לחשוב כי רואים להם את זה על הבעות הפנים. פשוט שיגעון !!!!1

בימוי? הבימאי לא יכול להגיד לשחקנים

איך לעשות בדיוק..הוא יכול רק לכוון אותם..אני יותר מאמינה שזה הכישרון של השחקנים.

גודס-לפי דעתי זה שיתוף פעולה

כי הבאי מכוון מדריך נותן את התנאים המתאימים לשחקנים שלו כדי להפיק מהם את המיטה והמירב.כמובן ששחקן בלתי מוכשר בעליל לא יגיע להישגים כאלה.

למעלה