שאלה :)

Efeary

New member
שאלה :)

מצאתי משהו מאוד מעניין, ורציתי לדעת אם אתם מכירים את זה והאם זה מומלץ. לאגודת: The order of Bards, Ovates & Druids יש קורס (שמשכו שנה שנתייים בממוצע ועלול לקחת אף יותר) שהמסיימים אותו הם בארדים מוסמכים. (אחר כך יש אופציה לעשות קורסים לשאר הדרגות). זה עובד כך שפעם בחודש נשלחת חבילה עם המון מידע, ספרים, קלטות היגוי גאלית ואף במשך השנה יש אירועים רבים כמו מחנות, וורקשופס וכו' הקורס די יקר, והוא אפילו נותן נקודות זכות למי שמעוניין לעשות תואר באונ' פתוחה כלשהי בבריטניה בנושאים שונים (ממטאפיזיקה ועד מיתולוגיה) מישהו ממכם מכיר את הקורס הזה? עשה אותו?

Dia Leoghann

New member
כן

אני מכיר את הקורס, זה קורס מעולה, אני מתאר לעצמי שהוא הקורס הטוב ביותר שקים בנושא ניאו-פגאני כלשהו. כמו שאמרת הוא יקר מאוד... מאוד מאוד! בקשר להסמכה הבארדית, אל תתלהבי מזה כי אין באמת מישהו שמוסמך להסמיך אותך להיות בארדית. אם תעשי את הקורס שלהם תהיי בארדית ב-OBOD, זה לא בהכרח עושה אותך בארדית בעיני מסדרים אחרים. באופן כללי, אם יש לך את הכסף, אני ממליץ על הקורסים שלהם בחום!! אם את קצרה בכסף אני מציע לך לחכות לימים טובים יותר ולא לעשות החלטה מעט פזיזה.

למעלה