שאלה....

bobolina

New member
שאלה....

אני רוצה לשאול את הקלפים מה מצפה לי בשנתיים הבאות של החיים שלי... איך לנסח את השאלה?

batgalim

New member
בובולינה יקרה ../images/Emo68.gif

א. שנתיים זו תקופת זמן ארוכה מידי לשאול את הקלפים, ממליצה לך לשאול מקסימום לתקופה של חצי שנה. ב. הגדירי "מה מצפה לי..." - בעבודה? בתחום הכלכלי? הזוגי? ג. אנא תני רקע לשאלתך. ד. אנא קיראי את הודעת המנהלות.

bobolina

New member
../images/Emo23.gifאו../images/Emo14.gif../images/Emo35.gif

בסופ"ש האחרון נגמרה לי מערכת יחסים קצרה (חודשיים). לא היה לי קשר רציני מזה 3 שנים לערך. שאלתי את הקלפים מה מצפה לי ב6 חודשים הקרובים בתחום הזוגי? הפריסה הייתה בקלפי ריידר. הקלפים הם: 1.שלוש חרבות 2.קיסרית 3.מלכת החרבות 4.אביר החרבות 5.מגדל 6.מלך המטבעות 7.נזיר 8.הכוהן הגדול 9.שלוש המטבעות 10.ארבעה גביעים מחכה להסבר...תודה :))

צ ל י ל 8

New member
כבר שאלת וקיבלת תשובה בדיוק

על מה שאת שואלת כעת. לא ניתן לשאול שאלה פעמיים. חכי עד שתעבור חצי שנה.. בדקי את השרשור הזה

bobolina

New member
אני יודעת

ששאלתי...אבל זה לא היה ממש ברור לי. הבנתי שאני אכיר, אבל לא הבנתי אם זה יהיה רציני, או שסתם משהו חולף... לא הייתי שואלת סתם.

batgalim

New member
בובולינה ../images/Emo187.gif

צליל הנחתה אותך בפריסה הקודמת שעשית, אנא קיראי שוב את שכתבה ונסי להפנים ולפעול על פי הנחיותיה. הפריסה הקודמת נעשתה בדיוק באותו נושא - לחצי שנה. אי אפשר לפרוס שוב באותו נושא, במיוחד באם לא נעשתה אף פעולה מצידך לקידומו... נראה לי שאת נוטה לשלול מחזרים פוטנציאליים עוד לפני שניסית ובדקת, ויכול גם להיות שאת נוטה להסתיר את נשיותך, התנהגות בוטה שמנסה להסתיר ביישנות וחוסר בטחון עצמי. במידה ויהיה שינוי באם תפעלי עפ"י עצת הקלפים ואכן תכירי בחור - תוכלי לפרוס שוב ובשאלה ספיציפית עליו לבדוק אם הוא מתאים לך או לא. מאחלת לך כל טוב.

למעלה