שאלה-

שאלה-

האם לדעתכן [גם דעתכם יכולים לענות] לנו כנשים יש כח מסוים שמשפיע על המין הגברי... האם אתן מפעילות אותו ... אם כן , איך ,מתי, כמה ולמה...? (לקוח מקהילת "על כוס קפה").

מחכה עדיין לתשובות...

ChilD SouL

New member
נשתדל לענות.....

אולם לנשים יש כוח שמשפיע על הגבר אבל לדעתי לגבר יש כוח שמשפיע על האישה גם. במיוחד אם האישה מאוהבות באותו הגבר.

black side

New member
שאלה נוספת

בנים- אתם מרגישים שיש לנו, הנשים, איזשהי שליטה עליכם? או כוס מסוים שלנו המשפיע עליכם? אם כן, בבקשה תגלו לי מה זה, כי אני לא יודעת..:/

בטח שיש לנו כוח על המין הגברי

ואני אתן לך דוגמא עפ"י המחזה-"ליזיסטרטה 2000" בין שתי ערים (ספרטה,ואתונה) הייתה יריבות/מלחמה. הנשים החליטו להפסיק את זה, ועשו שביתת סקס. עד שהמלחמה לא תגמר, ברעום התותחים-הנשים סוגרות את רגליהן. והן הצליחו. טוב. עכשיו דיי עם החרטא- אני לא חושבת שיש לנו כוח מיוחד על בני המין השני.

יש לזה שני שמות:

1. סקס... 2. שידול למשהו בתמורת משהו.... (לרוב גם סקס)... כן, בטח מפעילה....למה לא..... חייבת לציין כי בזמן האחרות לא נתקלתי בצורך לניצול ה"כח" המדובר... כי יצא לי להכיר מס' לא מבוטל של גברברים נחמדים......(יחסית למצב הגברים גם 2 הוא מס' לא מבוטל..
)

בתור אחד שנותן את דעתו.....

כן לכן בנות המין היפה ואפילו בנות המין היפה מאוד מאוד יש המון כוח שמשפיע על הגברים...... אבא שלי אומר חיוך של אישה יפה יכול לכבוש את העולם...והוא צודק במיליון אחוז...כי אנחנו הגברים פשוט מהופנטים אחרי היופי והסקס אפיל שהבחורה מקרינה עלינו!

למעלה