שאלה

חמוזינה

New member
שאלה

אני רוצה לשאול בנושא זוגיות מה עלי לשאול רקע - אני מרגישה ממש לבד ההרגשה חזקה יותר בשבועות האחרונות מה לשאול ואיזו פריסה

צ ל י ל 8

New member
בוקר טוב חמוזינה

אנא פרטי יותר. האם את בזוגיות, אם לא, מתי הייתה הזוגיות האחרונה שלך..

חמוזינה

New member
הוספת רקע

אני לא במערכת יחסים המערכת ה אחרונה הייתה לפני חודשיים בערך

צ ל י ל 8

New member
בואי נשאל

מה הפוטנציאל הזוגי שלי בחצי שנה הבאה. עשי פריסה קלטית בעלת 10 קלפים והעלי אותם לכאן לפי הסדר.

צ ל י ל 8

New member
יש שאלות שזמן קצר מדיי

לא מתאים. מקסימום אפשר לקצר ל-3 חודשים הבאים

חמוזינה

New member
פרסתי

השאלה הייתה: מה הפוטנציאל הזוגי שלי ב-3 חודשים הקרובים? וכך יצא: 10- עשרה מטבעות 4- עשר חרבות 9- מלכת המטבעות 6- ארבעה גביעים 1- אביר המטבעות 5- שמונה גביעים 8- שמונה חרבות 2- גלגל המזל 7- הכוהנת הגדולה 3- חמש חרבות תודה מראש

צ ל י ל 8

New member
../images/Emo68.gif ובכן

מה הפוטנציאל הזוגי שלי ב-3 חודשים הקרובים? 1- אביר המטבעות 2- גלגל המזל 3- חמש חרבות 4- עשר חרבות 5- שמונה גביעים 6- ארבעה גביעים 7- הכוהנת הגדולה 8- שמונה חרבות 9- מלכת המטבעות 10- עשרה מטבעות לפני הפירוש: האם את בחורה דתיה שיוצאת עם גבר חילוני?

צ ל י ל 8

New member
זה חשוב

כי חשבתי משום מה שאת בחורה צעירה. תמיד חשוב להגדיר רקע כראוי וגיל, אחרת הפרשנות לא מתאימה. מה הפוטנציאל הזוגי שלי ב-3 חודשים הקרובים? 1- אביר המטבעות 2- גלגל המזל 3- חמש חרבות 4- עשר חרבות 5- שמונה גביעים 6- ארבעה גביעים 7- הכוהנת הגדולה 8- שמונה חרבות 9- מלכת המטבעות 10- עשרה מטבעות לדעתי את חוסמ בעצמך את הגלגל של חייך ע"י כך שאת דורכת במקום ולא עושה מאמצים. נראה לי כי את צריכה להיות יותר כנה ואמיתית עם עצמך ואיך שאת מתנהגת על מנת לא להגיע לשפל בחייך. בתוך תוכך את יודעת מה לא בסדר איתך, אבל את עוצמת עיניים כאילו הבעיה לא קיימת. עזבת מרכעת יחסים מסויימת שאת דיין לא התגברת עליה לדעתי, אבל המצב לא הולך להתשנות עבורך, ולו בגלל שאת אדישה וייתכן שתביעי התנגדות לזוגיות שמוצעות לך. נראה לי שיש דברים שאת מאוד קשה כלפיהם. ייתכן ואת לא נפתחת מבחינה מינית? נראה לי שעצם העובדה שאת חוזרת בשאלה - עדיין נותר בך את הכבילות של הדת והחינוך שקיבלת בבית. את רוצה להקים משפחה למופת, להיות אם אוהבת ודואגת, אבל זה לא הולך לך. אני חושבת שיש לך פוטנציאל טוב להקמת משפחה מחודשת, אבל את צריכה קודם כל להתנתק מהכלים שלך מן העבר. מה דעתך?

חמוזינה

New member
תגובה

אני לא ממש מזדהה עם מה שאמרת דבר ראשון אני כן בחורה צעירה בת 27 דבר שני אני שלמה עם הדרך שלי בחיים גם בנושא הדת וגם בבחירות שלי בקשר למשפחה אני מרגישה שאת שלי עשיתי מבחינת ילדים וכו אולי זה יוסיף קצת רקע עבורך

צ ל י ל 8

New member
אני לא אמרתי

שאת לא שלמה עם הבחירות שלך בחיים. מה שניסיתי לאמר זה שאת עדיין מקובעת על חייך מקודם, גם את חושבת שלא, וזה מונע ממך להיפתח בזוגיות עם בחורים. לגבי הילדים, את צריכה להבין שיש סיכוי מאוד גדול שאם תתחתני שוב, בעלך ירצה ילדים משלו. זה עלול להוות בעיה במקרה כזה. לדעתי יש בך עדיין את הסגירות הבין אישית לגבי בני זוג, וזה המון ממה שתוקע אותך כרגע.

גב

New member
שלום לכן ../images/Emo24.gif

מה הפוטנציאל הזוגי שלי ב-3 חודשים הקרובים? אני רואה את הפריסה קצת אחרת: 1- אביר המטבעות 2- גלגל המזל 3- חמש חרבות 4- עשר חרבות 5- שמונה גביעים 6- ארבעה גביעים 7- הכוהנת הגדולה 8- שמונה חרבות 9- מלכת המטבעות 10- עשרה מטבעות לדעתי, את נמצאת כרגע במצב של חשבון נפש לגבי הזוגיות ולא במצב פתוח שיכול להכניס לחייך זוגיות. את מבוססת היטב מבחינה משפחתית - כלומר, מבחינה חומרית (בית וילדים) יש לך הכל, למרות שהסביבה הקרובה אליך, ואולי גם המחזרים רואים אותך ככבולה למצב הזה. הקלפים קוראים לך להיעזר בסבלנות, כי עם הזמן גם את תבשילי למערכת זוגית נוספת, אחרי שהסתיימה הקודמת (שאלה: יכול להיות שאת זאת שעזבת?). אם תקבלי את המקום שלך כרגע כמקום שבו את עדיין לא מוכנה למערכת זוגית ותסוגי מהתקוות (שנראה שאינן מתיישבות עם מה שאת באמת רוצה ומוכנה לו), תוכלי לסגור תקופה ולהיפתח לעתיד חדש. קצת סבלנות... שיהיה לך המון בהצלחה

חמוזינה

New member
תגובה לגב

את צודקת בנושא שאני פרקתי את הקשר את צודקת גם שמבחינה חומרית יש לי הכל ולפי הקצת סבלנות שלך אני אמורה להבין שזה לא יקרה במשך ה-3 חודשים קרובים?

גב

New member
היי חמוזינה ../images/Emo13.gif

נראה שבשלושת החודשים הקרובים, גם אם יהיו הזדמנויות תבחרי שלא לקחת אותן (או שלא תבחיני בהן, כי את במצב בו הן לא יהיו באמת הזדמנויות). נראה שכרגע את פשוט במקום של ירידה, וכמו כל ירידה, גם זו ירידה לשם עלייה. אבל, כמו תמיד, גם כשמקבלים עצות, הבחירה בידיך - כל הקלפים בידיים שלך...

למעלה