זה חשוב
כי חשבתי משום מה שאת בחורה צעירה. תמיד חשוב להגדיר רקע כראוי וגיל, אחרת הפרשנות לא מתאימה. מה הפוטנציאל הזוגי שלי ב-3 חודשים הקרובים? 1- אביר המטבעות 2- גלגל המזל 3- חמש חרבות 4- עשר חרבות 5- שמונה גביעים 6- ארבעה גביעים 7- הכוהנת הגדולה 8- שמונה חרבות 9- מלכת המטבעות 10- עשרה מטבעות לדעתי את חוסמ בעצמך את הגלגל של חייך ע"י כך שאת דורכת במקום ולא עושה מאמצים. נראה לי כי את צריכה להיות יותר כנה ואמיתית עם עצמך ואיך שאת מתנהגת על מנת לא להגיע לשפל בחייך. בתוך תוכך את יודעת מה לא בסדר איתך, אבל את עוצמת עיניים כאילו הבעיה לא קיימת. עזבת מרכעת יחסים מסויימת שאת דיין לא התגברת עליה לדעתי, אבל המצב לא הולך להתשנות עבורך, ולו בגלל שאת אדישה וייתכן שתביעי התנגדות לזוגיות שמוצעות לך. נראה לי שיש דברים שאת מאוד קשה כלפיהם. ייתכן ואת לא נפתחת מבחינה מינית? נראה לי שעצם העובדה שאת חוזרת בשאלה - עדיין נותר בך את הכבילות של הדת והחינוך שקיבלת בבית. את רוצה להקים משפחה למופת, להיות אם אוהבת ודואגת, אבל זה לא הולך לך. אני חושבת שיש לך פוטנציאל טוב להקמת משפחה מחודשת, אבל את צריכה קודם כל להתנתק מהכלים שלך מן העבר. מה דעתך?