שאלה ...

שאלה ...

אממ.. מה ניסגר עם המפגש פורום בפסח?! יש כבר תאריך?!?!!?! דיברתם על ה4.4 זה מתאים לכולם?!!? מה עם מקום?!!? איפה עשיתם את כל המפגשים עד עכשיו!??! טוף.. אני מחכה לתשובות... :)

6gaia9

New member
בבקשה לא .......

אני ממש ממש לא אוכל להגיע וזה המפגש ה2 שני א יכולה להגיע אליו .... בבקשה תעשו את זה בסוף החופש .....

טולָה

New member
איזה לחץ../images/Emo85.gif

עוד לא הוחלט תאריך והמפגשים בעזריאלי

רק לא להתעצבן מאמי ../images/Emo110.gif

לא ברור מה נסגר, אין תאריך ולא בטוח שה4.4 מתאים לכולם. את המפגשים האחרונים עשינו בעזריאלי, תמיד היינו בשעה אחת בכניסה לטוואר רקורדס (ואני וזיו תמיד היינו מגיעים ראשונים! נה!)

:) :)

לא מעוצבנת פשוט שאלתי.. כי עם כל הבאלגן בשירשור הקודם לא הבנתי כלום... ד"א.. תודה על התשובות... :) לדעתי ה-4.4 זה מצויין... רק אם כולם מסכימים.. כמובן..

DrKasperrrr

New member
"זיו זיו תשאל אותם אם זה הם"

"זיו זיו נו אולי זה הם מהפורום נו תשאל נו תשאל!" בסוף הם שאלו אותנו..אבל מפורום אחר.

חחחחחח ../images/Emo110.gif

תראו אותו, מעז לצטט אותי!! ובכלל גם ישב שם מישהו שלא ראיתי אולי מאה שנה ולא זיהיתי אותו, והכי התגעגעתי אליו.. זיו, הפעם אנחנו דופקים איחור זה אופנה

ShadowiT

New member
טוב אנשים.. צריך תאריך...

עוד שבוע ויום כבר החופש.. ואז יהיה בלאגן לקבוע תאריך, ולחנוכה לקח לנו בערך שבועיים עד שסיכמנו על משהו. אז ככה, לפי מה שהבנתי: כל מי שבצופים לא יכול עד ה31.... ורותם וגאיה ביקשו בסוף החופש. אז מתאים בסוף החופש?

רותמיקה

New member
סוף החופש זה נהדר.../images/Emo29.gif

4.4 אני לא יכולה אני בטיול. ואממ רק בסוף החופש אני יוכל.. בשבוע האחרון...

DrKasperrrr

New member
אני לא מבטיח כלום

בעיקר בסוף החופש מאות פרוייקטים ומגנים על הפרוייקטים ישר אחרי החופש..

לא נראה לי שסוף החופש זה תאריך טוב

מה... לא עדיף כבר ב4.4??? זה דווקא נראה תאריך סבבה אם נחכה לסוף החופש נראה לי שזה בסוף לא יצא לפועל וחבל!!! יש לנו שבוע ויום עד החופש.. כל מי שמתאים לו בתאריך הזה שיגיד כן ומי שלא מתאים לו שיגיד לא.. ולמה!! אם הרוב יכולים בתאריך הזה אז למה לא.. ואם נראה שהרוב לא יכולים.. נחשוב על תאריך בסוף החופש... בסדר? :)

DrKasperrrr

New member
כי רותם לא יכולה

ואם רותם רוצה לבוא ולא יכולה בתאריך הזה אז לא עושים בתאריך הזה נכון?

רותמיקה

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo29.gif

תודה מותק

למעלה