שאלה

hrgo

New member
את צריכה לראות את "ויליאם" אבל

כמה מילים בקצרה: מסרה אותו לאימוץ. היא לא יודעת לאיזו משפחה. למה? כי כל הזמן ניסו להרוג אותו ובכדי לגונן עליו - פשוט שלחה אותו לאימוץ במקום לא ידוע.

o c e a n

New member
אני ראיתי את הפרק אבל

אני לא זוכרת מתי היא מסרה אותו לאימוץ אולי פיספסתי את זה אבל באיזה קטע של הפרק זה היה? שמישהו יעזור לי זה מאתמול בלילה מטריד אותי קשות

orityemini

New member
זה היה בפרק....

וויליאם, מהעונה התשיעית, שרואים שהוא נמסר למשפחה דרומית מוויומינג...נדמה לי בפתיח ובסוף הפרק רואים שהוא כבר שם. לפי דעתי היא היתה צריכה להשאיר אותו אצלה. הם אומנם לא רצו לסבך את העלילה, אבל ממילא היא כבר מסובכת. מעניין של מי ההחלטה הזאת היתה.

1Shir

New member
למה ניסו להרוג אותו?

וממתי מולדר וסקאלי שוכבים?...

Chens15

New member
אמממ מהעונה השמינית היא נכנסה להריו

ומאלדר וסקלי שכבו כולה פעם אחת......והם מתפחים יחסים רק מהעונה השביעית נראה לי.........והיא שכבה איתו אחרי שהיא נחטפה ע"י חייזרים כדי להוליד תינוק חצי חייזר! וגם אח של מאלדר הוא חצי חייזר רק סמנתה לא חייזרית ומאלדר (פוקס)

1Shir

New member
1. מי זה אח של מולדר שהוא חצי

חייזר? 2. אז מולדר וסקאלי שכבו רק "ממניעים רשמיים"? ממתי הם נהיו זוג?

o c e a n

New member
אח של מאלדר הוא ספנדר

אבל לא ידעתי שהוא חצי חייזר והם לא שכבו ממניעים רשמיים הם נהפכו לנאהבים שזה בתכלס מה שחיכינו לו 9 שנים פשוט מה שקרה שלילה בודד אחד סקאלי הזמינה את מאלדר למיטתה וכך נוצר וויליאם

o c e a n

New member
רק כימיה ../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif זאת הייתה

אהבה
מממבט ראשון לפחות ככה אני חושבת

scoutlavie

New member
לעזאזל לא1

תקשיבי , ממש לא נעים לי לרדת עליך , אבל אנא אל תגידי דברים כאלה , במיוחד כשהם לא מבוססים! הם היו ביחד כי שניהם מתים אחד על השני , וזה קרה בעונה ה-7. זה לא כדי להוליד תינוק, את כנראה ראית את מגע יד בעונה ה-8 ולא ממש הבנת. מה שקרה זה שהיא ביקשה ממנו תרומת זרע, הוא נתן , זה לא הלך, ואחרי כמה חודשים הם פשוט לקחו את היחסים רמה אחת קדימה...ללא קשר לתינוק. להזכירך, היא בכלל חשבה שהיא לא יכולה להרות. מה הבעיה הגדולה להבין שהם אוהבים אחד את השני .מאוד .מאוד. אני ממליצה לך לראות שוב את הפרק של אתמול...וסליחה על התוקפנות , אני פשוט ממש שיפית ויליאם הוא גם לא חצי חיזר, היה לו רק איזו רמת ברזל גבוהה, ומהפרק ויליאם כבר אין לו. גם ספנדר הוא לא חצי חיזר , פשוט עשו עליו ניסוים

1Shir

New member
את צודקת.

אנשים לא צריכים להגיד סתם דברים אם הם לא יודעים. ומה זה שיפית? כאילו, הבנתי מה זה מההקשר אבל למה המילה הזאת?

orityemini

New member
וואו זו תורה שלמה...:)

שיפית נגזר מהמילה realationship (מודעת לזה שיש לי שגיאת איות חמורה) כלומר אלה שבקבוצת השיפרס רוצים שמאלדר וסקאלי יהיו ביחד. כעיקרון, כיום זה לא כל כך משנה לאיזה קבוצה אתה שייך כי השיפרס ניצחו בסופו של דבר (יש!) זה היה מאבק של ממש בפורומים השונים לפני שכולם הבינו שמאלדר וסקאלי אכן מממשים את אהבתם. יש עוד קבוצות, למשל NoRomos כלומר No Romance! הקבוצה הזאת היתה ממש נגד כל התפתחות של יחסים רומנטים בין השניים... היו עוד קבוצות, אבל אני כבר לא זוכרת....אלה בכל אופן היו הקבוצות העיקריות. באופן כללי כל האקספיילזים גם מכונים x philes סתם למי שלא יודע... ודבר שני, סקאוט צודקת, תנסו לדייק יותר, סקאלי בכלל נחטפה בעונה השנייה, ואין קשר לפחות לא ליניארי בין זה לבין התינוק שנולד לה אחר כך. וויליאם חלילה לא חייזר וגם לא חצי חייזר, אני חושבת שכל הסטיות בגנים שלו נוצרו מכל הניסויים שעברו על סקאלי ומאלדר אבל זאת רק השערה בלבד. כעיקרון החטיפה זה דבר ישן וזה דיי קרה בגלל שהשחקנית נכנסה להריון בעונה הראשונה (כן כן, היא לא סתם שמנה) ולכן גם חטפו את סקאלי. כל הקטע על התינוק קרה הרבה שנים אחרי זה.

אבל לדעתי הם לא ממש אוהבים אחד את ה

השני..................סורי זה דעתי אז לפי מה שאני מבינה זה כן היה אך ורק לילודה..........אבל למה מההתחלה היא ביקשה ממנו תרומת זרע אם במילא היא עקרה? מה הפוינט? ואגב רשמתי כל הזמן נדמה לי נדמה לי נדמה לי זה לא אומר שאני צודקת..........חוץ מזה זה סדרה פשוט מסובכת מדי...............עזבו יש כל הזמן סטירות ואגב תחשבי על זה שנייה אם החייזרים גרמו לסקאלי להיות לא עקרה אלא פוריה אז זה לא אומר שהיא חצי חייזרית? משהו בה לא אנושי....אם זה קרה

scoutlavie

New member
טוב, אני אסביר שוב

למרות שאני ממליצה לך לראות את פרקי החטיפה שבאים אוטוטו וגם חלק מעונה 8 שוב. אמרו לה שיש סיכוי קטן שהיא תצליח להוליד , אבל בגלל הבעיות זה צריך להיות בדרך של תרומת זרע , אבל זה לא עזר . לכן גם התינוק לא יצא חיזר, בניגוד לאחרים שטופלו אצל אותו רופא שסקאלי הלכה אליו בקשר לזה . בנוגע לחיזרות של סקאלי- היא פשוט לא פוריה כי הם פגעו לה בשחלות או מהשו כזה , זה לא קשור לחיזרות, שי אנשים עם בעיות כאל ה ח"ו, והם נורמלים...כל הקטע זה שהיא ומאלדר עברו ניסוים וקיבלו חיסונים , וויליאם קיבל את זה . ממש כדאי לך לראות את מגע יד שוב, זה פרק מעולה וגם מסביר הכל .

Chens15

New member
אה אוקיי.......

אוף משעמםם לי ואין לי כוח לעשות עבודה ...............

מה??? סקלאי נחטפה??

זה חדש לי!!! זה קרה בעונה ה7?? לא ראיתי את העונה הזאת-- מישהו יכול לספר לי קצת מה קרה, למה, איך.. ועל איזה תינוד לריבונו של עולם את מדברים??????????

scoutlavie

New member
תראה היום את הפרק

בעיקרון זה טרילוגי, אבל כבר היום היא נחטפת...יש לך תזמון מעולה, והתינוק זה ויליאם - הבן של סקאלי ומלדר.

למעלה