שאלה

alef04

New member
שאלה

מה המשמעות של הסמל של צעירים חסרי מנוח? (זה שנראה כמו מספר 7)

The Abbott Girl

New member
תשובה ../images/Emo72.gif

הסמל מרכיב את האותיות Y ו- R שמרכיבות את המילים YOUNG AND THE RESTLESS

python 4

New member
OK, תסבירו לי משהו

ראיתי עכשיו 5 פעמים את הפתיחה החדשה של צח"מ. היא די נחמדה והכל, אבל לשני דברים שמתי לב: 1. שלא כמו קודם, אין סדר קבוע שבו הדמויות מופיעות - את ניק ראיתי בשני פתיחות שונות. כאילו אין איזה 2-3 פתיחות שחוזרות על עצמן כל הזמן כמו קודם. האם השחקנים בפתיחה מופיעים בפרק? לא שמתי לב לזה עד עכשיו. 2. לא כתוב בשום מקום young and the restless, או שזה רק היה נדמה לי? תודה מראש, עידית.

python 4

New member
טוב, טעיתי

איזה יופי שאני מקיים דיון עם עצמי. עידית, איפה את? ראיתי עכשיו את פתיחה מס' 6 והיא זהה לפתיחה מס' 1 - ג'ק-אשלי-ג'ון-ג'יל-בילי-מק-קתרין. אז השאלה שנותרה היא - למה ניק מופיע בשני פתיחות?

dviridit

New member
וואווו פייטון . נראה שבאמת השתגעת

פה בלעדי. אל תדאד חזרתי ואחרי שאגמור את העבודה שביקשתי דחייה בשבילה כי ני היום הייתי צריכה להגיש אותה אחזור בגדול.

dviridit

New member
וראיתי את הפתיחה בינתיים רק פעם אחת

אבל מבטיחה לשים לב לזה בשבילך.

לא רק ניק

גם ויקטוריה, ניקי, אשלי, כריסטין ופול, ג'ק (ואולי אפילו ריאן) מופיעים בשתי פתיחות שונות (פתיחה של עשר אצבעות
) אבל זהו , נראה לי שיש "רק" 5 פתיחות, ז"א שהפ עם אין כל הזוטרים - מיימי, מרי, לין... oh well, I think I'll survive

python 4

New member
חכה רגע...

מרי ולין לא הופיעו השבוע. אולי יכניסו אותם לפתיחות בפרקים שהם מופיעים. ומאיפה הבאת לי את מיימי עכשיו? תכף תתפלא גם למה לורן פנמור לא נמצאת בפתיח, או שילה.

למעלה