שאלה

שאלה

בני החל לעבוד לפני כחודש בחברת היטק לאחר שפוטר וישב בבית ארבעה חודשים, הוא הש בעבודה כאילו הוא נמצא תחת מיקרוסקוף והוא מאוד לחוץ וחושש לא לעמוד בציפיות , פתחנו פתיחת שאלה מה-מיזוג הפוטנציאל-4 מטבעות שלי-חלך חטבעות להצלית-9 חרבות בחברה-נער חרבות סיכום,אס גביעים תודה מראש

חתול שחור לבן שבוע טוב

אין ספק שבנך היקר זקוק קצת להכוונה והדרכה בנושא עמידת ציפיות בעבודתו מפני שאם הוא יבחר בדרך של לחץ נפשי על עצמו,לא יהיה לוקל וזההוא קלף המיזוג.ארבע מטבעות מראים על כךשבנך הוא קצת טיפוס מופנם וסומך רק על עצמו,"אם אין אני לי מי לי",הוא ניפגע מהר מכל דבר והעדינות שלו מכשילה אותו,מלך המטבעות מייצג את מזל גדי ובאופי שלהם זה להצליח ולשאוף קדימה,בנך מאד מחושב במה שמדובר בנושא הכספי וזו תכונה חיובית אצלו,9 חרבות מראים כמה שהוא מודאג ומחשבות מרובות בליבו,על כן יצא הקלף של נער החרבות שזה אומר שבנך צריך לפקוח עינים סביבו ולהתחיל להתייצב ולעמוד על הרגליים כי המלאכה מרובה והנפש צריכה להיות נקייה מדאגות ופה אנחנו מקבלים את קלף הסיכום שזהו קלף שאני מאד אוהבת ומאד חיובי,תסירו דאגה מליבכם הסיכויים להצלחה גבוהים ויש לו הרבה מה לתרום מעצמו,אז קדימה לעבודה ובהצלחה

צ ל י ל 8

New member
היי ../images/Emo54.gif

מה- מיזוג הפוטנציאל - 4 מטבעות שלי - מלך המטבעות להצליח - 9 חרבות בחברה- נער חרבות סיכום, אס גביעים לדעתי יש פוטנציאל מצויין. נראה לי שפשוט העבודה נראית לו קצת קשה והוא חושש שהוא לא יוכל להצליח בה, לדעתי בגלל עיסוקים או תחביבים אחרים שיש לו. יש לו סיכוי רב להיות שם קבוע לאורך זמן ואולי אפילו בעמדת מנהל או תפקיד בכיר אחר. הוא חושש מאוד מההצלחה וחבל. הבעיה העיקרית לדעתי זה שגורל החברה לא ממש בטוח. כלומר, לדעתי החברה מתנדנדת ולא ממש יציבה.

היי צליל

הדברים שכתבת ממש נכונים. הוא עושה תואר ראשון אחרי שעות העבודה וזה העיסוק'ם הנוספים ליד העבודה הכל-כך קשה נפשית הוא מצפה מעצמו הרבה למרות שרק התחיל עבודה חדשה, אולי ננסח שאלה לגבי הציפיות של החברה מימנו? לגבי גורל החברה יש פיספוס זה חברת היטיק חזקה בכל אופן המון תודה

צ ל י ל 8

New member
לגבי החברה

אז ייתכן שנער החרבות מעיד כאן על ההתלבטות שלהם לגביו, למרות הפוטנציאל הגלום בו. בואי נשאל: מה ציפיות החברה מ-X? 4 קלפים+קלף סיכום

צליל זו הפתיחה לגבי החברה

מה-קוסם הציפיות-7 מטות החברה-7 חרבות מאיקס- הכוכב סיכום-מרכבה ושוב תודה,

צ ל י ל 8

New member
תשובתי ../images/Emo68.gif

מה - קוסם הציפיות - 7 מטות החברה - 7 חרבות מאיקס - הכוכב סיכום - מרכבה ציפיות החברה הן שהוא יוכיח את עצמו יותר מכולם. שיראה נכונות להשקיע מעבר לרגיל (7 מטות). הם מאמינים שיש לו פוטנציאל גדול (הקוסם+הכוכב) ואולי בגלל זה הם דורשים ממנו יותר מהרגיל. למרות הכל, אני שוב רואה קצת בעייתיות בחברה עצמה. היא מיוצגת ע"י 7 חרבות שמראים על חוסר יושר מצידם. האמת, יש לי תחושה לו טובה לגבי החברה עצמה. בשתי הפריסות זה הי בולט מאוד.

למעלה