שאלה

tomdror123

New member
שאלה

קניתי נחש בואה אני מקבל עוד אותה עוד שבוע!! דבר שני מה יותר עדיף כמצע לנחש שמעתי שאתם ממליצים על דשא סינטטי אבל שמעתי על אנשים שמשתמשים בנסורת כו דומה מה הכי כדי לנחש בואה??

מצע לבואה קונסטריקטור../images/Emo50.gif

תראה מצע לנחש(במקרה שלך בואה)זה לא איזה מצע כדאי זה יותר איזה מצע נוח לך להשתמש(לנקות,לחטא וכו'). אני משתמש לנחשים שלי(יש גם בואות)בדשא סינטטי כי לדעתי זה הכי קל לחטא ולנקות ושאר הדברים. יש כאלה שחושבים ששבבי עץ זה מצוין לנחש. אני חושב שלא כדאי לך מצע של שבבי עץ כי זה כל כמה שבועות להחליף את כל המצע(אם אתה לא רוצה שיהיה טפילים על הנחש שלך אני מאמין שאתה לא רוצה)שבבי עץ מביאים טפילים שמסתובבים בין השבבי עץ וגם עולים על הנחש. יש גם כאלו ששמים עיתונים כמצע אומרים שעיתון עם דיו לא טוב כי הוא רעיל(או חומר לא טוב)לנחשים. בעיקרון זה איזה מצע יותר נוח לך להשתמש בו. מקווה שעזרתי לך. רע ליבני

tomdror123

New member
עוד משהו

את הדשא הזה מחליפים או פשוט מנקים? וזה טוב לתקופה ארוכה? ומאיפה אני יכול להשיג את זה ומה המחיר של זה והגוף חימום לא הורס את זה (כי זה מפלסטיק)?

את הדשא..

לא מחליפים הנחש עושה צואה אתה מוציא את הדשא החוצה ומשפריץ עליו עם זרם מים חזר או במים חמים. הדשא מצוין לתקופה ארוכה הוא לא נהרס ולא כלום. את הדשא את יכל לקנות בכל מיני משתלות(פרחים),כל מיני חניות גינון ועוד כל מיני(ממש לא מסובך), המחיר של אחד כזה לפי גדלים המחיר תלוי בגודל שאתה קונה(ככה שהמחיר של ידוע). הגוף חימום לא הורס את הדשא. רע ליבני

tomdror123

New member
שאלה

הייתי בחנות חיות. ואמרו שיש להם אבן חימום וחוט חימום עכשיו מיותר עדיף בעיקרון האבן עולה 140 והחוט 170 והוא 50 וואט יש לי טרריום של 80 ס"מ

תקנה את הכבל

המחיר לא רע והאבן היא דבר ממש לא טוב. אבנים הם אחד הגורמים העיקריים לכוויות בזוחלים.

tomdror123

New member
הכבל חימום

הכבל חימום זה עם מתג שאני יכול לקבוע את החום?

tomdror123

New member
ובקיץ

מוכר של החנות חיות ביבנה אמר לי שבקיץ לא למשתמשים בכבל חימום זה נכון?

אם החדר שלך סובל משינוים קיצוניים

בטמ"פ רצוי לרכוש תרמוסטט שיווסת את הטמ"פ בצורה הטובה ביותר. במקרה ואין לך בעיה כזאת תוכל להסתדר ללא רק חשוב שתמיד תסתכל במד החום שבתוך הטרריום לראות מה הטמ"פ במקרה והיא גבוהה מדי תנתק את הכבל ובמקרה והיא נמוכה מדי תדליק אותו. קיץ או חורף זה לא משנה העיקר זה שהטמ"פ תהיה טובה.

למעלה