שאלה

שאלה

אני קניתי לפני שבוע קינג סנייק שוקולד בננה והוא לא אכל כבר שבועיים כי הוא היה אצל חבר שלי בביביסיטר ועכשיו הוא אצלי השאלה היא אם לחכות עוד כמה ימים לפני שאני נותן לו אוכל או שזה לא משנה הוא בן 8 חודשים בערך תודה יניר

רצוי לתת לנחש מספר ימים להתרגל

לסביבה החדשה. בנוגע לאיבר המין, אם האיבר בולט החוצה ליותר מחצי שעה - שעה כדאי שתעשה לנחש אמבטיה במים קרירים לכמה דקות. אם האיבר עדיין לא חוזר למקומו אז יש מקום לערב וטרינר. דווח לנו על ההתפתחויות.

יונתן כנס שנייה

הנחש היה בטרריום כבר שבוע אבל לא אצלי בבית אז לתת לו כמה ימים ואז לעשות אמבטיה?

מתי שמת לב או חברך שם לב לכך שאיבר

המין של הנחש בולט החוצה? והאם הוא נכנס פנימה מדי פעם או בולט החוצה כל הזמן?

...

חבר שלי בחול והיום שבאתי לקחת אותו ראיתי את זה אבל לא נגעתי בוא ממש כבר איזה כמה שעות אז אני לא יודע

תעשה לו אמבטיה עם מים קרירים

תן לו להיות במים כ- 10דקות ואז תוציא ותסתכל האם יש שינוי. אם אינך רואה שינוי (האיבר נכנס פנימה למקומו) כדאי לפנות לוטרינר.

טוב

אולי מישהו מכיר וטרינר טוב לזוחלים באזור של מכבים רעות ומודעין תודה

נתתי לו לאכול

בהתחלה הוא לא ממש רצה לאכול אז שמתי אותו בקופסה אם שלוש וולדות וחזרתי אחרי בערך חצי שעה והוולדות לא היו שם אבל אין לו ממש בליטה אז אולי אני צריך לתת לו יותר אוכל??

כרגע אתה צריך לדאוג לטפל בבעיה

שאיבר המין או מערכת העיכול בולטים החוצה ולא להתעסק עם להאכיל את הנחש. אתה יכול לפנות לדוקטור נאור קטלן, הוא אומנם נמצא בירושלים אבל נראה לי שזה הכי קרוב אליך. הכתובת שלו היא: דר' נאור קטלן הפלמח 40א כניסה ב' ירושלים טלפון: 02-5618393

למעלה