שאלה

כוכב321

New member
שאלה

מבקשת לשאול ותוהה אתמול היה מצב מאוד מוזר במהלך שיעור שבו אני לומדת המורה מאפשרת לנו לשאול 3 שאלות שונות את הקלפים אני שאלתי 3 שאלות שונות ובכל פעם יצאו בדיוק אותם קלפים בדיוק באותו הסדר אגב הם היו קלפים מאוד חיוביים השאלה שלי היא מה המסר שהקלפים אומרים כאשר הם נפתחים כך ברציפות אותו הדבר? תודה ובברכת חג שמח וכשר

blackcat2

New member
אין ספק כי מדובר בדבר נדיר../images/Emo79.gif

מה שאני יכולה לחשוב זה שהנושאים המדוברים קשורים במידה מסויימת זה בזה (ויכול להיות שאת אינך יודעת זאת עדיין). האם הפריסה היתה עבר הווה עתיד? אילו שאלות נשאלו? אני אשמח לשמוע ואני חושבת שזה יכול להיות case study מעולה. בי

כוכב321

New member
בהמשך

נשאלו 3 שאלות כל אחת בנושא אחר אחת בנושא זוגיות השניה בנושא רכישת בית השלישית לגבי עבודה מהלך הפתיחה :אני ערבבתי חפיסת קלפים שאלתי את השאלה ואז פתחנו מקווה שזה יקל על ההסבר בברכה

blackcat2

New member
אבל../images/Emo42.gif

מדובר היה בפריסה של 3 קלפים. איזו פריסה זו היתה? ואילו קלפים יצאו? ובאיזה סדר?

כוכב321

New member
צוענים

הפתיחה היתה בקלפים צועניים 5 קלפים שאלה ראשונה:האם הקשר יחודש עם אקס? שאלה שניה:האם אקנה בית בשנה הקרובה? שאלה שלישית:האם יקבלו את דרישתי בעבודה לתוספת בשכר? כאמור בכל הפתיחות יצאו אותם קלפים חן חן על היחס

blackcat2

New member
../images/Emo5.gifלא מכירה את הקלפים

וחבל כי אני מניחה שאם הינו מכירים אותם ברובנו, היינו יכולים לבחון את החזרה של הקלפים בהקשרים השונים ולומדים מכך.

למעלה