שאלה..

../images/Emo58.gif לפרק 2X01

בטעות לחצתי שלח במקום הזה עם הסימנים... חשבתי על זה.. אני רואה עכשיו את הפרק 2X01 ואמא של סידני אומרת שהיא מחכה לזה כבר כמעט 30 שנה.. אז זה היא בת 30 ומשהו- מאז שעזבה אותה בגיל 6 או היא מתחת ל30 וזה מאז שסידני נולדה... וגם היא לא יכולה להיות יותר מידי גדולה כי היא לומדת בקולג'.. ולא כמו בארץ הם הולכים ישר אחרי התיכון.. אין להם צבא.. (איזה בורות חפרתי פה..)

קרלוצה

New member
ב 17/4 יש לה יומהולדת 32../images/Emo65.gif

בעצם....שאלת בת כמה סידני או בת כמה ג'ניפר?

Moreiro

New member
אני רק יודעת.. ../images/Emo121.gif|פטריה|

שבעונה הראשונה היא היתה בת 26.. בפרק 17 של העונה הראשונה עם כל החקירה של קנדל הוא שאל אותה איך היא לא פקפקה בכך שSD6 לא שייכים לCIA.. אז היא ענתה (לא בדיוק כמו שאני ארשום.. אני לא זוכרת מילה במילה... טוב אני כן
) - "אולי לא הייתי גאונה בגיל 19, אבל ידעתי לשאול את השאלות הנכונות. היה להם תשובה להכל." וכיוון שבפתיח היא אומרת שלפני 7 שנים היא גויסה לSD6.. אז 19+7 זה 26... נראה לי

Moreiro

New member
והמשך עם ../images/Emo58.gif לעונות 2-3 ../images/Emo121.gif

העונה השנייה היא בערך שנה, מה שהיה בעונה השלישית עד עכשיו זה משו כמו חצי שנה, ואם מוסיפים את השנתיים החסרות זה יוצא 30-31. בערך כמו ג'ניפר.

inbal145

New member
*מצטרפת ל-varty* איזה חישובים../images/Emo12.gif

תגידי, את פשוט זוכרת את כל הפרקים בע"פ

Moreiro

New member
מה הקשר../images/Emo35.gif../images/Emo12.gif../images/Emo3.gif../images/Emo121.gif|פטריה|

RenanaD

New member
לא יודעת, באמת אף פעם לא דיברו על

הזכרון שלו. אבל אם הוא היה כזה גאון ובעל נבואות, אז מן הסתם שהיה לו זיכרון פנומנלי... לא?!

Moreiro

New member
יכול להיות ../images/Emo3.gif../images/Emo121.gif|פטריה|

בעצם צריך זכרון פנומנלי כדי לזכור את כל המקומות שבהם הוא החביא הכל

humm

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

איפה הוא מחביא הכל
חחח אהבתי

למעלה