שאלה ???

QueenBabar

New member
שאלה ???

שלום לכולם - יש לי שתי שאלות: א. איזה פרק של איזו עונה משודר עכשיו ביום רביעי בלילה בערוץ 2? ב. איפה אפשר לשכור / כל דרך אחרת את הקלטת של הפרקים הבאים, עונה שניה, שלשית וכו'?.... תודה רבה!!! :)

BaLuN

New member
תשובה..../images/Emo9.gif

היום יש את פרק 18 בעונה ה-1 וקרואים לו "Masquerade"
אממ בקשר לשאלה השנייה... אני לא יודעת איפה תוכל להשיג קלטות אבל אני יכולה להגיד לך בוודאות שלא יצאה עדיין קלטת של העונה ה-3.. היא עדיין לא שודרה במלואה בארצות-הברית..
מקווה שעזרתי..

קרלוצה

New member
../images/Emo5.gifבהחלט אויייייייש שנאתי אותו!!!

זה היה כל כך מעצבן הקטע של הנוסטלגיה בינהם, אני זוכרת שווהן היה כל כך מסכן כל כך ריחמתי עליו, הוא כל כך קינא שהתחשק לי באיזשהו שלב לנער את סיד ולעורר אותה שתיראה מה יש לה מול הפרצוץ!!!

inbal145

New member
../images/Emo45.gifואני עדיין לא מצליחה להבין איך

סיד שכבה איתו

RenanaD

New member
איחס, כ"כ לא סבלתי אותו!!!

"נוסטלגיה" עאלק. שתשאיר את הנוסטלגיה לעבר ושתהיה איתנו רק בהווה!! (או בעתיד, עם מייקל... יאם!) חחחחחחחח

varty

New member
../images/Emo5.gif מכל השידורים החוזרים

שהיו עכשיו ,הפרק הראשון שאני רואה זה עם נוח ווהן היה רק פעם אחת וכבר ראו שהוא מבין שיש לה איתו משהו מסכנצ'יק . אבל סיד היתה בתקופה נוראית גם כן (מתי היא לא בתקופה נוראית?
) אז נוח כאילו עשה לה קצת טוב לרגעים ספורים. מסכנים שניהם, כי הם במצב בלתי אפשרי , ממש כמו
העונה הזאת.

הרמוני

New member
תשובה...

בעקרון את הDVD של עונות אחת ושתיים אפשר להשיג בכל ספריות וידיאו וDVD (אין לי מושג אם זה גם בוידאו), הDVD של העונה השלישית יצא כנראה בספטמבר עם תחילת שידור העונה הרביעית באמריקה.....

TetiBETTY

New member
../images/Emo104.gifזה עדיין עונה ראשונה../images/Emo35.gif

זה לא אמור להיות מתקדם יותר
כאילו זה רץ כבר כמה חודשים טובים

קרלוצה

New member
זה שידור חוזר של העונה הראשונה

וזה משודר רק פעם בשבוע ככה שאם עושים חישוב אז כן, זה יוצא כמה חודשים

למעלה