שאלה

דפי3

New member
שאלה

אני רוצה להתייעץ עם הקלפים באשר לשאלה היכן צפויה לי הצלחה גדולה יותר, בתחום עיסוקי הנוכחי, או בתחום אחר, הקרוב יותר לליבי, אך זהו תחום בו עדיין לא עסקתי מעולם. אני בת 24. אשמח לתשובה באשר לאיזו חפיסת קלפים עליי להשתמש ומה עליי לשאול את הקלפים.

batgalim

New member
הי דפי ../images/Emo141.gif

תשאלי - מה הפוטנציאל ההצלחה הצפוי לי באופציה א' מול אופציה ב' - כשאת תחליטי לפני כן שאופציה א' הוא תחום עיסוקך הנוכחי, ואופציה ב' הוא תחום העיסוק אותו את מעוניינת לבדוק. תבחרי בפריסת שאלה - 7 קלפים + קלף סיכום שיצא אוטומטית ותרשמי לפי סדר את הקלפים שיצאו. אנו בפורום נעשה עבורך את החלוקה.

דפי3

New member
הנה הקלפים שיצאו לי:

אביר הגביעים שתי חרבות העולם כוח מלך המטבעות מגדל שישה מטבעות סיכום: שלושה מטבעות אשמח לפירוש :)

טורנדו1

New member
../images/Emo22.gifיש לי שאלה אליך?

האם את מבקשת את שני האופציות בפריסה אחת או רק אופציה אחת?

טורנדו1

New member
דפי יקרה../images/Emo108.gif

אשתדל לעזור לך בפריסה זו:אביר הגביעים מתייחס לעבודה רגועה ושקטה,האם את עוסקת באומנות?,2 חרבות:כנראה שיש לך כיוון כלשהו לעיסוק אחר אבל את במצב של פרשת דרכים,את לא יודעת במה לבחור.כוח:מסמל את המוטיבציה שבך ואת האנרגיות שאת משקיעה בעבודתך,ויודעת להתגבר יפה על הקושי.מלך המטבעות:האם הציעו לך תפקיד בכיר?מפני שקלף זה מסמל סמכותיות.מגדל:מרמז על תפנית חיובית בחייך,אך ההחלטה תהיה שלך בלבד,מין נקודת משבר ושוב בנייה מחדש.6 מטבעות:קלף זה יכול להעיד גם על חתימת חוזה או קבלת מענק או מילגה,ואם קיימים אצלך קשיים כספיים אל דאגה,הדברים יסתדרו בקרוב.סיכום 3 מטבעות:יש לך הזדמנות להתקדם בחייך ותנצלי זאת,ואין ספק שזה מרמז לנו על צעד אחד גדול קדימה,ותזכי לתהילה חברתית והרבה כבוד,מקווה שעזרתי לך ,מאחלת לך מה שלא תחליטי שיהיה לך בהצלחה

batgalim

New member
הי דפי ../images/Emo141.gif

הטעיתי אותך במספר הקלפים שהיית אמורה לפתוח - 6 + קלף סיכום ולא 7 + קלף סיכום. אך אפרש את הפריסה ללא קלף הסיכום שיצא: אביר הגביעים, העולם, מלך המטבעות - מתייחס לאופציה א' - שהינה עבודתך הנוכחית. שתי חרבות, כח ומגדל - מתייחס לאופציה ב' - התחום בו את מעוניינת לעסוק. שישה מטבעות - מתייחס להווה. בעבודתך הנוכחית נראה שמעריכים אותך, והגעת לעמדה די נחשבת ומוערכת, אך את שואפת ליותר. נראה כי השכר אותו את מקבלת ניתן לך במשורה ולא על פי צרכיך וכישוריך. ההערכה העצמית שלך גבוהה ואת מעוניינת לראות את עצמך במקום בו תוכלי להיות מעין בוס לעצמך ולאחרים. במקום עבודתך הנוכחי נמצא הפוטנציאל להצליח ואף לקבל מינוי לתפקיד בו גם השכר ישחק תפקיד חשוב אך לא רק, מלך המטבעות רומז על התקדמות בעבודה לעבר תפקיד בעל מעמד גבוה יותר ממה שיש לך כיום. לעומת זאת - התחום בו את מעוניינת לעסוק ידרוש ממך כוחות נפשיים רבים. 2 חרבות רומז כי הראיה שלך את המצב אינה נכונה ואינך מודעת לדברים לאשורם. מוטב שתבדקי היטב את השוק אליו את מעוניינת להכנס, מכיון שנראה שבתקופה הקרובה תתקשי להתמודד במקום שהוא חדש עבורך. מאחלת לך הצלחה

למעלה