שאלה האם ידוע היכן תתקיים ההרצאה ב 21/4 שמופיעה בלוח האירועים?
T tulie New member 14/4/04 #2 יש הרחבה כשלוחצים על כותרת של ארוע נפתח לך למטה התיאור שלו. בכל מקרה זה יערך בבניין 310. לא היה כתוב חדר במסמך שהגיע אלי לצערי הכפול אני נאלצת להפסיד את ההרצאה בגלל מבחן שיהיה לי באותה שעה. נו שוין.
יש הרחבה כשלוחצים על כותרת של ארוע נפתח לך למטה התיאור שלו. בכל מקרה זה יערך בבניין 310. לא היה כתוב חדר במסמך שהגיע אלי לצערי הכפול אני נאלצת להפסיד את ההרצאה בגלל מבחן שיהיה לי באותה שעה. נו שוין.
O o l p New member 15/4/04 #4 תודה + הודעה עמי סלנט ממליץ על ההרצאה, הוא יהיה נוכח בה, ולכן לא יהיה בשבוע הבא מפגש פיזי של הקורס ניהול ידע (באותו יום רביעי) אלא השעור יהיה באינטרנט
תודה + הודעה עמי סלנט ממליץ על ההרצאה, הוא יהיה נוכח בה, ולכן לא יהיה בשבוע הבא מפגש פיזי של הקורס ניהול ידע (באותו יום רביעי) אלא השעור יהיה באינטרנט
נ נופרית100 New member 18/4/04 #9 כן, פלדמן זה בניין הקונגרסים ובניין הקונגרסים זה 301. צירפתי את מפת הקמפוס.
פ פלוני 1 New member 15/4/04 #5 הרצאה תתקיים אי"ה בבנין פלדמן בשעה 1730 ניתן לבוא מוקדם יותר - יהיה כיבוד נושא ההרצאה- טקסומניה-> תיזאורוסים .
הרצאה תתקיים אי"ה בבנין פלדמן בשעה 1730 ניתן לבוא מוקדם יותר - יהיה כיבוד נושא ההרצאה- טקסומניה-> תיזאורוסים .